NEKA GA JE TUKLA: Oglasio se Taki Marinković nakon fizičkog okršaja Maje i Bilala: "Dosta sam ja bio fin prema tim šibicarima"

Autor:

Zadruga

05.11.2022

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marković još jednom pokazao netrpeljivost prema potencijalnom zetu Bilalu Brajloviću

NEKA GA JE TUKLA: Oglasio se Taki Marinković nakon fizičkog okršaja Maje i Bilala: "Dosta sam ja bio fin prema tim šibicarima"

Foto: Republika

Iako će sledeće nedelje stati na "ludi kamen", današnja dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 6" pokazala su da u odnosu Maje Marinković i Bilala Brajlovića ne cvetaju ruže. 

Naime, Marinkovićeva je opet nasrnula na svog budućeg muža, pale su teške uvrede i provokacije, zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje, a ovim povodom oglasio se njen otac Taki Marinković.

Republika

Foto: Instagram/takitadza

Taki Marinković

Kao što je i bilo za očekivati, Taki je na strani svoje mezimice. Kaže da ne opravdava nasilje, ali nasrtaj svoje ćerke prema Bilalu podržava jer je, kako kaže, opravdan.

- Šta da kažem?! Ako joj je pocepao medveda kog sam joj ja kupio i poslao od srca, i neka ga je tukla! Ne podržavam nasilje, ali... On će tako da se ophodi prema mojoj ćerki, a ja je sam odgajio od njenog 15. meseca! - besni Taki i dodaje:

- Kada budem ušao tamo za Novu godinu, taj Bilal će prvi da mi pop*ši k*rac! Čim me vidi u belom odelu! E, tako mu recite! I on će da mi pop*ši, a i ovi njegovi mentori, što mi napadaju i diraju ćerku. Dosta sam ja bio fin prema tim šibicarima, ološima, što rade Maji iza leđa! Ne štedim više nikog! Pop*šiće mi kao sve ove kurve što su mi pop*šile k*rac, slikaću te frajere, što glume mangupe, kako mi p*še k*rac. Ja kupujem medvediće, oni cepaju, još mi psuju familiju?! Dosta više toga! Maja od nebitnih indijanaca pravi bitne - kaže Taki.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja nasrće na Bilala

Bilal, kao zet, mu se uopšte ne dopada.

- Ma, taj Bilal je sitna riba za Maju, on ovu priču ne može da proguta! Previše je to za njega! Šta on misli, da je neki mangup?! Zvela ga svetla velikoga grada! Ko je on, čime se on bavi?! Ko njega zna?! Moju Maju zna cela Evropa, pet godina je na televiziji. Bilal ju je gledao, on je njen fan, zato se tako ponaša, ne može da izgura ovu priču! Dripac mali, glumi neku barabu - zaključio je Majin otac.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

05.11.2022 23:32

Koji je ovo debil majko moja. Zamisli koliko djubre moras da budes da bi dao takvu izjavu. Pa nije ni cudo sto mu je ova debilusa cerka.