ALEKSANDRA PROGOVORILA O AFERI MAJE I PECE! Subotićeva otkrila detalje pomirenja: Glupost je otišla u ZABORAV! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.11.2022

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić o pomirenju sa Pecom.

ALEKSANDRA PROGOVORILA O AFERI MAJE I PECE! Subotićeva otkrila detalje pomirenja: Glupost je otišla u ZABORAV! (FOTO)

Foto: Instagram.com

O skandalu i aferi u kojoj su glavni akteri bili Aleksandra Subotić, njen partner Peca Raspopović i njena najbolja drugarica Maja Marinković, brujala je nacija. Ipak, nakon skandalozne prevare koju je doživela, Aleksandra je odlučila da preko svega pređe Peci i nastavi život sa njim.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić oprostila Peci prevaru

Subotićeva se nije puno oglašavala na ovu temu, a sada je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom otkrila kako je došlo do pomirenja sa Raspopovićem.

- Do pomirenja je došlo tako što je svako skapirao gde je pogrešio i ljubav je pobedila, a glupost otišla u zaborav. Ne želim da pričam o detaljima i nikome ne želim da pridajem na važnosti, ali bi rekla ovako: Pomirili smo se mnogo ranije nego što ste to imali prilike da vidite ili pročitate u novinama, samo što to nije imao ko da objavi - rekla je Subotićeva.

Republika

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić o pomirenju sa Pecom

Pored pitanja, bilo je i onih koji su je savetovali, pa su joj sugerisali da je nepisano pravilo da onaj ko prevari jedno, prevariće opet.

- Može biti, ali ne mora! Šta je to u životu tako isključivo? Postoje neka pravila? Ili ste vi vidoviti? Nek' je on meni živ i zdrav, pa šta god bude - neka bude, ja sam sve od sebe dala da sve bude kako treba - istakla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading