ŽESTOKA TUČA U ZADRUZI! Maja polila Milicu jajima, ona NASRNULA na nju, ČUPALE SE I UDARALE, zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.11.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Milica Veselinović u brutalnom obračunu.

ŽESTOKA TUČA U ZADRUZI! Maja polila Milicu jajima, ona NASRNULA na nju, ČUPALE SE I UDARALE, zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Veselinović i Maja Marinković nastavile su svoju raspravu u spavaćoj sobi, gde ju je Maja uputala da li je istina da je u garderoberu pevala njenom dečku Bilalu Brajloviću.

- Rekao mi je Bilal da si mu sad u garderoberu rekla "jednu voliš, a drugu želiš"

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković polila Milicu jajima

Milica je pokušala da joj objasni da to nije istina, dok je Maja navaljivala i govorila joj da prestane da je laže. Sa druge strane Veselinovićevu to nije doticalo, te joj je rekla da nju Bilal uopšte ne zanima i da ga ne primećuje.

Marinkovićeva nije uspela da ostane mirna, te je ponovo upitala Milicu da li je istina, što je ona demantovala, a Maja je poludela.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Potukle se Milica i Maja

Polila je Milicu jajima koje su zadrugari spremali za večeru, a onda nasrnula na nju. Veselinovićeva nije ostala imuna na ovo, te joj je uvratila fizički i dožlo je do žestokog obračuna, a zadrugari su ih jedva razdvojili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
ISTINA

03.11.2022 19:19

PRAVDA YA MILICU STOP NASILJU NAPOLJE DRROCU MAJU

Olja

03.11.2022 21:18

@ISTINA - Pravda za Milicu???Da li ste noemalni?Milica je tukla i cupala Maju!!!Vi bolesnici koji branite bahatu i nevaspitanu Milicu,mala droca

Bumbar

03.11.2022 19:39

Jako ružno tako bacati i gadjati se sa hranom u ovo vreme kada nemožeš kupiti!

Viktor

04.11.2022 06:36

Milica je reagovala u samoodbrani, jer je bila fizički napadnuta. Dva polivanja, pretnja od strane Maje da će je prebiti, fizički napad, zarivanje noktiju u usne (telesna povreda) i onda sledi reakcija u samoodbrani, gde je Maja dobila ono što je tražila sa suprotnim znakom, batine. Samoodbrana je osnovno građansko pravo, velika greška produkcije. Krivična prijava i protiv Maje i produkcije, svaki bolji advokat ima završen proces na osnovu dokaza.