DRAMA TRESE BELU KUĆU! Afera ''SNEG'' dovela Maju do PUCANJA, iznela sve detalje DOPISIVANJA Milice i Cara, Veselinovićeva PODIVLJALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.11.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Milica Veselinović u klinču zbog muškaraca.

DRAMA TRESE BELU KUĆU! Afera ''SNEG'' dovela Maju do PUCANJA, iznela sve detalje DOPISIVANJA Milice i Cara, Veselinovićeva PODIVLJALA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković je tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' dobila pitanje da li je primetila da Milica Veselinović želi sve njene bivše momke ''prvo Marko, pa Bilal, a sad i 'Snjeg', čijem se ulasku raduje'', bilo je navedeno.

- Fali samo Mensur. To je Filip, ali ja nisam ljubomorna na nekoga. Mene to ne zanima, jer sam ja posvetila vreme svojoj vezi. Ko god da dođe, ja podržavam. S kim će ona biti, ja to ne gledam. Ona nema iks faktor da zadrži te muškarce. Ja sam videla njene poruke napolju sa Filipom, ona mu je često slala poruke - rekla je Maja, a Milica se ubacila.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Milica Veselinović

- Filip i ja nismo u dobrim odnosima, to treba da se proveri.

- Ona je deklarisani lažov, ja provereno znam za te poruke. Ja sam se zapitala odakle Milica u celoj toj priči.Ja sam ispratila sve devojčice koje su bile aktuelne u momentu, kada sam ja bila sa Filipom. Nisu se videli, ali je bila navalentna preko poruka. Onda želi da bude sa Milicom, bio bi - rekla je Maja.

- Ne želim da produbljujem tu temu. Sa Mensurom nisam bila, jer je ona bila sa njim. Maja mora da hvali samu sebe, jer nema ko drugi da to čini. Marka sam sada upoznala, Maja je nakon toga bila sa njim. Jedino može za Bilala da se protumači - rekla je Milica.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Milica Veselinović o Filipu Caru

- Ovde se pravi priča kao da su sve one bile sa njih četvoricom, a zapravo se je*u svi sa svima. Logično je da nalete jedna drugoj na dečka. Ja znam dvojicu, koji su bili sa preko dvadeset učesnica - dodao je Miki.

- Meni ne može da se nađe mrlja, nakon mog izlaska iz prošle sezone - rekla je Milica.

- Niko tebe ne napada. Nikada se nisam mešala u tvoju vezu sa Mensurom, ali da sam videla poruke sa Filpom, jesam - dodala je Maja.

- Ti sve vreme imaš stav da sam ja ljubomorna. Majo, ti si ovde bila sa većinom momaka - kazala je Milica, a Miki je dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Milica Veselinović o zajedničkim momcima

- Car nije bio dobar sa Mensurom, niste progovorili dve reči, ne znam čemu onda dopisivanje sa njim.i.

- Ne želim da komentarišem nešto, što se nije pokazalo - rekla je Milica.

- Kija je lepo rekla: Lako ti je biti veran, kad te niko ne gleda, a meni si samo jedan, od milion pogleda' - istakla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading