"LUTKA NA NADUVAVANJE TRAJE DOK IMA HELIJUMA U NJOJ": Majka Ane Spasojević oplela po Maji Marinković, nije štedela reči!

Autor:

Zadruga

03.11.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Spasojević nije imala lepe reči nakon svađe Maje Marinković sa njenom ćerkom

"LUTKA NA NADUVAVANJE TRAJE DOK IMA HELIJUMA U NJOJ": Majka Ane Spasojević oplela po Maji Marinković, nije štedela reči!

Foto: zadruga printscreen

Takmičarka šeste sezone rijaliti programa "Zadruga 6" Maja Marinković optužila je Anu Spasojević da je ljubomorna na njenu svadbu sa Bilalom Brajlovićem. 

Sada se oglasila majka Ane Spasojević, Slađana, koja je dala svoj sud o njihovom sukobu.

- Ma šta da kažem za Maju više, ona je umislila da su svi ljubomorni na nju i da je neko i nešto u rijalitiju, a koliko je kompleksi rade, da i ne vidi čak da je svi ismejavaju sa strane, i svi glume da su ljubomorni na nju, da bi ona pravila haos Bilalu i ljubomorisala njemu! Ona svojim glupostima pravi glednost, a to da Bilal gleda Anu sa puno ljubavi je tačno, čekam to iznenađenje za svadbu od Ane, biće to ludilo.. Maja leči frustraciju i kompleks, radi je plastika... i na kraju priče ipak ce Anči da bude mlada...jer lutka na naduvavanje traje koliko i helijum u njoj - rekla je Anina mama pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Ana Spasojević

 

- Maja da izgleda kao u Zadruzi 2 da li bi smela da stane Ani na crtu, to se kod nas zove lepotica i zver - dodala je Slađana i nasmejala se. 

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
rade

03.11.2022 14:28

ravo yena sve lepo objasnila helijum ce uskoro u vayduh

jasna

03.11.2022 17:53

maju ko da je trolebus udario faca uyas ponasanje kurvinsko nula cista nula i horor