BEBICA JE U KANDŽAMA BANDE, MILJANA I NE ZNA ŠTA JE ČEKA: Nenad Kulićima otima imovinu! Ostaće bez kuće u Nišu

Autor:

Zadruga

04.11.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza Nenadovog titranja Miljani stoji skrivena namera, a sve se vrti oko novca. On je u dogovoru s bugarskim investitorima isplanirao kako će na mestu gde se sada nalazi Kulićkina kuća nići poslovna zgrada.

BEBICA JE U KANDŽAMA BANDE, MILJANA I NE ZNA ŠTA JE ČEKA:  Nenad Kulićima otima imovinu! Ostaće bez kuće u Nišu

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Otac deteta Miljane Kulić Ivan Marinković za crnim stolom izneo je šokantne detalje o njenom aktuelnom dečku Nenadu Macanoviću Bebici. On je komentarisao Bebicino titranje Miljani u svemu, koje izaziva gnev među zadrugarima, pa je ispričao svoja saznanja o Macanovićevoj skrivenoj nameri da opelješi Kuliće, te istakao da je Nenad, iako deluje naivno, zapravo veoma namazan i dobro zna šta radi.


- Šta ako im sruši kuću u Nišu da napravi zgradu, kvadrat raste, da mi sin ostane bez gajbe. Kulići su napravili od tog dela kao što je Dedinje u Beogradu. Ima skrivene namere. Za godinu dana će ih navući da potpišu nešto, pa će svi ostati na ulici - tvrdio je Ivan.


Tragom ove priče portal Republika.rs je došao do informacija da Ivan nije govorio uprazno. Naime, kako saznajemo, Macanović je kroz građevinsku firmu koju je vodio zajedno s ocem bio uključen u razne malverzacije sa stranim građevinskim investitorima. Prema rečima izvora bliskog Macanoviću, bugarski investitori su pikirali Kulićkinu kuću, a Bebica je, prema njihovom nalogu, poslat da bi im obezbedio potrebne papire, po kojima bi na mestu Miljanine porodične kuće trebalo da nikne luksuzna poslovna zgrada.

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić i Bebica

 

- Nenad je već radio slične malverzacije s nekretninama, a ovo što sada radi, radi da bi pridobio poverenje Kulića i tako im uzeo i poslednji dinar, te ih ostavio na prosjačkom štapu. Moćni investitori iz Bugarske su zapikali taj deo grada i Kulićkina kuća s kvadraturom im idealno odgovara za poslovnu zgradu koju nameravaju tu da grade. Do Macanovića su došli preko ljudi s kojima je on već radio nelegalne poslove, zbog čega ga drže u šaci da bi ispoštovao ovaj plan s Kulićima do kraja. Sve ovo što on radi s Miljanom, što pravi od sebe najvećeg idiota nacije, radi jer mora jer mu Bugari sede za vratom - kaže dobro upućen izvor za naš list, te otkriva da u svemu tome Macanović ima i rok:


- Dogovor je da po završetku rijalitija Bebica potpiše papire i Bugarima da kuću crno na belo da bi ovi mogli da grade, prilikom čega bi Kulići ostali na ulici, a Macanović u svoj džep stavio ogromne pare. Tako da Bebica mora da ispoštuje rok koji su mu dali Bugari jer mu se, u protivnom, ne piše dobro. 

Foto: Srpski telegraf

Bebica je sa svim Kulićim,a u dobrim odnosima

Miljana i Bebica prave svadbu u decembru

Dok se u Beloj kući svi spremaju za venčanje Maje Marinković i Bilala Brajlovića, Miksi i Bebica su pričali o svadbi, pa otkrili kad će oni da stanu na ludi kamen. Bebici se očigledno žuri, pa je Miljani predložio 24. decembar, što je ona oberučke prihvatila.


- Majo, je l' misliš da sam ljubomorna na tvoju svadbu jer nisam. Mi ćemo 24. decembra - ponavljala je Miljana Bebicine reči, koje on nije časio ni čas da obelodani pred svima da s Kulićkom ima ozbiljne namere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Zoor

04.11.2022 06:19

Kako došlo,tako će i otići! Miljana ostaje doživotno urijalitiju!!

Ljubica

05.11.2022 18:55

I da bude s njim ne treba da žive u kući sa Marijom