STRAVIČAN IZGLED NOVOG NOSA DRAGANE MITAR! Sedam operacija, izvadili joj REBRO, pukla 10.000 evra i dalje je da se NAJEŽIŠ! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar uništila je nos.

STRAVIČAN IZGLED NOVOG NOSA DRAGANE MITAR! Sedam operacija, izvadili joj REBRO, pukla 10.000 evra  i dalje je da se NAJEŽIŠ! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je operisala nos neverobatnih sedam puta, a tokom poslednje operacije doktor je morao da joj izvadi hrskavicu iz rebra i stavi je u nos, kako ne bi ostala bez istog.

- Konačno sam zadovoljna svojim izgledom! Namučila sam se da bih imala nos kakav želim. Prošla sam kroz pakao, trpela bolove... Mogla sam da ostanem bez nosa, kao Majkl Džekson, koji pred kraj života više nije imao hrskavicu - rekla je Dragana i dodala da je pre nekoliko godina poželela manji nos, prenosi Blic:

 

 

- Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Vratila sam se kod doktora i tražila da to ispravi. Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice - rekla je ona i otkrila da je tek tada nastao haos:

- Ispostavilo se da mi je izvadio više hrskavice s jedne nego s druge strane, pa sam imala rupu. Bilo je strašno! Otoci su počeli da se premeštaju s jednog na drugo mesto, izgledala sam katastrofalno. Pala sam u depresiju, nisam želela da izlazim iz kuće - kaže bivša "modelsica", koja je zbog toga i treći put otišla pod nož:

Republika

Foto: ST/P.Divac

Dragana Mitar o operaciji nosa

- Doktor mi je dao lokalnu anesteziju, zatim secnuo deo ušne školjke i izvadio komadić hrskavice, koju je stavio u nos. Na tom mestu mi je koža bila stalno crvena. Ludela sam zbog toga!

Ni naredne tri operacije nisu prošle kako treba, a ona je onda 18. oktobra otišla na još jednu intervenciju koju je platila 10.000 evra. Operacija je trajala 11 sati, a doktor je morao da joj iz rebra izvadi deo hrskavice kako bi no

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Профа

05.11.2022 10:11

Ружна свакако, сад још ружнија. Полусвет и његови животни ставови!