KRISTIJANU SMEŠTAJU KRIVIČNA DELA!? Goluboviću stavili na teret dug od 45.000 EVRA, on se odmah oglasio: Montiraju mi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović tvrdi da mu nameštaju krivična dela.

KRISTIJANU SMEŠTAJU KRIVIČNA DELA!? Goluboviću stavili na teret dug od 45.000 EVRA, on se odmah oglasio: Montiraju mi! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Bivši zadrugar Kristijan Golubović poznat je po burnoj prošlosti i kao neko ko neretko ima posla sa organima reda i zakonom, te je sada podelio sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu da mu je stiglo obaveštenje o dugu od 45.000 evra.

U obaveštenju je navedeno svedočenje javnosti nepoznatog muškarca koji tvrdi da Kristijanu ne duguje nikakav novac, kao i da nisu imali nikakav konflikt, a Golubović je fotografisao papir koji mu je stigao iz policijske stanice u Inđiji za određeno krivično delo.

– Evo kako se meni već godinama montiraju krivična dela za koja ni ne znam – napisao je Golubović.

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović dobio obaveštenje iz policijske stanice Inđija

O čemu se radi i ko stoji iza ovog krivičnog dela Golubović nije objasnio.

Inače, danas su on i njegova verenica Kristina Spalević doživeli neprijatnu situaciju kada im je jedan muškarac javno zapretio smrću, kao i da će od Kristijanove dece napraviti pljeskavice. Kristina je objavila sve javno, kao i kako izgleda muškarac koji je pretio, a onda istakla i da se javila organima reda, jer su pretnje koje je dobila morbidne i jezive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading