OGNJEN BOGDANOVIĆ KOD MISICE RASKRINKAO ZADRUGARE: Postoje prepiske Sanje Grujić i Mikice Bojanića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda "Minsko polje sa Jovanom" je na Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

Ove srede, Jovana Ljubisavljević je u emisiji ''Minsko polje sa Jovanom'' ugostila novinara Republike Ognjena Bogdanovića, široj javnosti poznatijeg kao Ogiša.

Kako je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, Ognjen ni ovog puta nije imao milosti prema zadrugarima, te je žestoko prokomentarisao dešavanja u Beloj kući, a mnoge od učesnika i raskrinkao.

Ognjen je izneo svoje oprečno mišljenje o Bilalu Brajloviću, njegovom učešću i odnosu sa Majom Marinković, a onda se osvrnuo na dobro poznati trougao. Kako je rekao, Miljana Kulić se ''otrgla kontroli'' i iz ovog ''ljubavnog ludila'' je ne može izvući ni majka Marija, Bebica samo voli slavu, a Lazar Čolić Zola je, prema njegovim rečima, uspeo da postane rijaltii igrač i Miljanu u potpunosti obrlati.

Na samom kraju u rubrici "GOST BIRA" morao je da bira između poznatih voditeljki televizije ''Pink'', te je bio na teškim mukama, a koga je izabrao i šta je sve to rekao i otkrio Ognjen, pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading