“DRAGOJEVIĆIMA NISU STRANE GEJ AFERE” Dalila progovorila o razvodu sa Dejanom, pa otkrila šok istinu o skandalu koji trese region!

Autor:

Zadruga

02.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević oplela po Dejanu i Caru.

“DRAGOJEVIĆIMA NISU STRANE GEJ AFERE” Dalila progovorila o razvodu sa Dejanom, pa otkrila šok istinu o skandalu koji trese region!

Foto: Republika

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević rešila je posle rijalitija da sredi privatni, ali i profesionalni život, a najviše vremena provodi sa rijaliti-drugaricom Marijanom Zonjić, s kojom se sada upustila i u zajednički poslovni poduhvat. 

Naime, Dalila je prihvatila da se pojavi u spotu za Marijaninu novu pesmu. Njih dve su se snimale u sado-mazo fazonu, u veoma provokativnom donjem vešu i lancima, a Dragojevićka se, pored priče o novom projektu, osvrnula i na pojedinosti iz emotivnog života, te oplela po bivšim partnerima Filipu Caru i Dejanu Dragojeviću.

Foto: E stock

Dalila Dragojević u spotu Marijane Zonjić

Ona je, po njihovom međusobnom laskanju nakon što ih je obojicu otkačila, zaključila da su Filip i Dejan očito homići, te da vole i devojčice i dečake.

- Dejan i Filip treba da se smuvaju pošto se već nazivaju zetovima i uđu u "Zadrugu 6", da pokidaju sve, kao dva zaljubljena dečka. Čula sam za gej-afere Dragojevića, nisam čula da su se nešto bunili - rekla je Dalila, pa komentarisala priče da je Car i dalje voli:

Republika

Foto: Republika TV

Filip Car

- Kako jedan status na Instagramu kaže: "Zamoliću devojke svojih bivših da se potrude bolje na njima jer ne prestaju da me zovu." Neka prosude sami! Zamisli da ja sada zovem Dejana da mu dam savet kako da se ponaša u vezi, ne, ne zanima me dečko! Neka me Car voli, ali treba da voli prvo sebe. On ne voli sebe, pa ne može ni nikog drugog. Iskreno, polako se vraćaju svi ti koji su mi okrenuli leđa, svi mi šalju ponude za izlaske, i to mi je vrlo čudno, a kad bolje razmislim, znam zašto se to dešava. Razumem ih, ali ja nisam neko ko će biti dostupan za njih. Marijanu isključujem iz toga, ali kažem ti, na prste jedne ruke mogu da nabrojim ljude koji su bili tu kada mi je bilo najteže.

Dragojevićeva priznaje da je bivšem mužu, ali i drugim muškarcima, poslužila kao zlatna koka.

- Očigledno da, zlatna sam koka. I želim im da prosperiraju i da se ostvare, da budu ostvareni muškarci, da ne ulaze u rijaliti, da se posvete biznisu i da, jednostavno, zaborave zlu, pokvarenu Dalilu, koja im je uništila živote. Ne bih komentarisala ko je šta postao. Nisam uništila živote, prema mom mišljenju, ali prema njihovim iskazima, nisam potrebna nikome u životu. Kao da žele da me udalje od svih ljudi i da budem neko ko je svima naneo zlo, a ja sam ih samo učinila srećnim - zaključila je Dalila.

Snimala sam se sa Snup Dogom

Dalila je objasnila i šta se desilo s njenom saradnjom s američkim hip-hop muzičarem Snup Dogom.

Republika

Foto: E stock

Dalila u spotu Marijane Zonjić

- To sa Snup Dogom smo nešto snimali još na Zrću, ali taj spot nikada nije izašao, tako da mi je ovo prvi. Tada nije bilo celi dan da se snima, nego nekoliko kadrova. Ovo s Marijanom je zahtevna uloga, bićemo celu noć tu!

Carev snimak čuvam za nedajbože

Bivša zadrugarka je konačno otkrila i šta je na snimku kojim je pretila bivšem rijaliti-dečku Filipu Caru.

- Pa saveti od mog dželata, pa vi zamislite kako je to. Bilo mi je mučno, Marijana i ja smo pravile face, ali mi je bilo u cilju da ostane jer znam kako će biti posle, ja to nikada neću pustiti, ali ako me bude izazvao, onda ću ubaciti ne na Instagram nego na Jutjub.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Dejan Dragojević

Od Dejana se neću ni razvoditi

Pošto se konstantno insistira na tome da bivšem mužu vrati prezime, Dragojevićka kaže da se neće ni razvoditi ako se zainati.

- Ako budu nastavili da me provociraju s razvodom, kao s prezimenom, mislim da se to nikada neće desiti. Razvlačićemo se po sudovima baš dobro. Tu se udara provokacija, to nije više: "Ajde da se razvedemo", nego medijski, a hoćemo li medijski? Onda ne da će nas razvlačiti nego, da se ne izražavam, ne mogu! Ali napravićemo medijsku pompu oko razvoda, kao i oko braka! Samo neka se igraju sa mnom, ja ćutim, ćutim, ali kada me diraš tamo gde ne treba, nije mi namera, oni mene svi diraju, imali ste priliku da ispratite da sam opet dirnuta, pa će dobiti rat. Mir neće!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MISHEL

02.11.2022 21:01

KURVETINO IMAŠ OBRAZ DA IŠTA KOMENTARIŠEŠ