NIKO ME NIJE PITAO ZA RUKU MOJE ĆERKE: Taki se oglasio nakon što je Bilal verio Maju: "Videćemo šta će biti kad mi se zet otrezni"

Autor:

Zadruga

02.11.2022

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomir Taki Marinković otkrio je šta misli o romantičnom činu koji je Bilal priredio Maji.

NIKO ME NIJE PITAO ZA RUKU MOJE ĆERKE: Taki se oglasio nakon što je Bilal verio Maju: "Videćemo šta će biti kad mi se zet otrezni"

Foto: Republika, Printscreen/Zadruga

U toku sinoćnje žurke u rijaliti programu "Zadruga 6" Maju Marinković verio je Bilal Brajlović sa kojim je od nedavno u vezi, što je izazvalo iznenađenje svih prisutnih, ali i gledalaca kraj malih ekrana. 

Njen otac, Radomir Taki Marinković, priznao je da nije upućen šta se prethodne noći dešavalo u najgledanijem rijalitiju, ali je za Republiku otkrio svoj sud: 

-Ja utorkom ne gledam žurke, zbog mog zdravlja, ali ako je moja ćerka srećna, i ja sam srećan! Ali videćemo šta će biti kada mi se zet otrezni. Ne znam, niko me nije pitao za ruku moje ćerke, čekam pozivnicu za venčanje. Unutra je i Majina maćeha, pa ćemo biti svi na okupu (smeh) - rekao je Taki za Republiku.

Republika

Foto: Instagram/takitadza

Radomir Taki Marinković

Podsetimo, Brajlović je sinoć u pabu velelepnog imanja u Šimanovcima klekao i pred svima pitao Maju da se uda za njega: 

- Slušaj sad, posle ovoliko dana, godina, mislio sam da se nikada neću više zaljubiti. Majo, da li se želiš udati da mene? - upitao je Bilal, pa izvadio prsten

- Da - kazala je Maja.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku teksta: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goga

02.11.2022 10:17

Cekaj brate kad bides podvodio kao sto si kod corbe,onda ce biti razgovora.