SANJA GRUJIĆ OTKRILA SVE O AFERI SA BOJANIĆEM: Imala sam odnose sa Mikicom na parkingu, ima ljubavnicu i u SOMBORU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka nije tu stala, pa je otkrila da je sa sinom Miloša Bojanića bila čak i u vezi, što je šokiralo sve prisutne.

SANJA GRUJIĆ OTKRILA SVE O AFERI SA BOJANIĆEM: Imala sam odnose sa Mikicom na parkingu, ima ljubavnicu i u SOMBORU!

Foto: Printscreen/YouTube

Sanja Grujić masakrirala je Mikicu Bojanića kada je priznala da su na jednom parkingu bili intimni. Zadrugarka nije tu stala, pa je otkrila da je sa sinom Miloša Bojanića bila čak i u vezi, što je šokiralo sve prisutne.

Foto: zadruga printscreen

 

Naime, Sanja je otkrila detalje o Mikičinom životu nakon kojih neće smeti na oči ni ocu, a kamoli ženi.

Dok je Mikica nju vređao za visinu, ona mu je spomenula i ljubavnicu iz Sombora.

- Prošlog leta smo bili u vezi, imam slike naše zajedničke da to i dokažem. On trenutno vara ženu s devojkom iz Sombora, koja mu je odavno ljubavnica, i nije ništa viša od mene da se zna. Nije ti smetala moja visina niti moje butinice kad smo imali s*ks na parkingu. Sad se ježiš kad govorim, možda se i kući tvoji ježe - rekla je Sanja pred svima, dok se Mikica branio time da nije bio tu i da mu u pasošu sve piše.


- Ja nisam bio tu, imam pasoš da to i dokažem. Ja ću da dokažem da je tako, a pozdrav za tvog dečka, između ostalog - rekao je Mikica, a Sanja ga je dokusirala:

- Ne pravi se lud, kažem prošlog leta, ne ovog. Sramoto jedna, tu mi nešto pričaš, a znaš kako si balavio za mnom.

 

Foto: zadruga printscreen


Klupko njihovog tajnog odnosa je prvo počela da odmotava Sanja, koja je priznala da su se njih dvoje viđali još 2021, a onda je Mikica nastavio raskrinkavajući Grujićku o tome šta mu je šaputala i planirala da uradi nakon što izađe iz rijalitija.

Rasprava je dostigla vrhunac kada je Sanja pozvala majku da objavi prepiske s Mikicom, dok je Bojanić pozvao suprugu Dušicu da uradi isto.


- Nek moja Slavica objavi prepiske i snimak kad smo se videli poslednji put 5. septembra - rekla je Sanja u jednu od kamera u kući.

Njihovo izlaganje naišlo je na osudu zadrugara, koji su krivili oboje, ali više pevača, koji je oženjen.

Ono što je Mikicu najviše zabolelo u čitavoj situaciji je osuda člana njegovog klana Zvezdana Slavnića. Težinu Zvezdanovih reči, koji je takođe oženjen, Bojanić nije mogao da podnese.

- Sad u Vindzoru pišu: "Why, Mikice" - šalio se Zvezdan u prisustvu Bojanića, nakon čega je Mikica demonstrativno napustio njegovo društvo i otišao na drugu stranu.

Foto: Srpski telegraf


Bojanićeva žena: Imam poverenja u svog supruga


Povodom priča koje je iznela Sanja Grujić, koja je navela da se viđala s Mikicem Bojanićem celo prošlo leto, oglasila se Dušica, Bojanićeva supruga, i stala na stranu muža.

- Ne verujem u to što Sanja priča, imam poverenje u supruga, ne bih to produbljivala - poručila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nemanja

01.11.2022 18:44

Imala si odnose i u levijatanu... Grupna prica. .