MILICA VESELINOVIĆ PRIJATELJICA IZ PAKLA? Zadrugarka pokrala Aleksandru Nikolić, isplivali svi dokazi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2022

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno da je Milica Veselinović lažna prijateljica Aleksandra Nikolić!

MILICA VESELINOVIĆ PRIJATELJICA IZ PAKLA? Zadrugarka pokrala Aleksandru Nikolić, isplivali svi dokazi! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović u zadruzi 6 pokazala se kao velika prijateljica Aleksandra Nikolić, bar je tako izgledalo sve do skoro. Naime, podrška Nikolićeve odlučila je da se pozabavi drugasrtvom sa Milicom, te su uvedeli koliko Veselinovićeva kuje zavere protiv navodne drugarice. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Milica Veselinović se pozdravile

 

Iako je Aleksandra po povratku u Zadrugu iskreno prišla i zagrlila Milicu, zadrugarka je ipak imala preča posla, te joj je uzimala stvari i delila svuda po imanju. Na Instagramu se pojavio snimak na kom je Nikolićeva primetila na Milici njenu garderobu, a kada ju je upitala gde ju je našla, Veselinovićeva je brže bolje pobegla. 

 

 

- E, to tražim. Tu majicu, gde si je našla? - upitala je Aleksandra. 

- U garderoberu, je l' ti treba? - uzvratila je Milica i sklonila se od nje. 

Potom se na Instagramu pokrenula polemika oko ukradenih stvari, pa su se oglasili fanovi Dejana Dragojevića i Aleksandra Nikolić. 

- Milica koja je dala Bilalu čokoladicu, kako bi se osvetila Maji Marinković, jer je Maja bila sa Markom, dok je Milica zaljubljena u Marka. A svu ljagu pokušala baciti na Aleks. Pritom, napomenuću da je Milica obila sa Miljanom Aleksandrin sanduk pokrala lične stvari. Još gore od svega je to da svu Aleksandrinu garderobu je oblačila bez pitanja. Tačnije dok je Aleks bila u bolnici, Milica je krala garderobu od Aleks, pa čak delila i drugim zadrugarkama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Podrška Aleksandra Nikolić o Milici Veselinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading