"UDVARAJU MI SE MOĆNI MUŠKARCI, HOĆU BEBU SA NJIMA" Marijana Zonjić udarila na Staniju, pa ocrnila Bilala Brajlovića: "Ponaša se kao Car" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2022

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić samo za Republiku otkriva sve o odnosu sa Markom Markovićem, ali i folkerom Acom Lukasom.

"UDVARAJU MI SE MOĆNI MUŠKARCI, HOĆU BEBU SA NJIMA" Marijana Zonjić udarila na Staniju, pa ocrnila Bilala Brajlovića: "Ponaša se kao Car" (VIDEO)

Foto: E stock

Bivša zadrugarka i pevačica Marijana Zonjić večeras nas je ugostila na snimanju nove pesme, a tom prilikom progovorila je o svim novostima iz njenog života. Odmah na početku razgovora Marijana nam je priznala da je dekintirana, jer je svu ušteđevinu dala na spot i pesmu, ali da planira uskoro da kupi nova kola, kao i stan. 

Neizostavni deo je svakako teme iz rijalitija ,,Zadruga 6", ali i njenom poznanstvu sa folkerom Acom Lukasom

Kada možemo da očekujemo promociju u Zadruzi?

- Biće svakako, volela bih da idem na žurku, maštala sam o tome!

Republika

Foto: E stock

Marijana Zonjić i Dalila Dragojević

 

Ko ti se najmanje svideo ove sezone?

- Pa jedino na Instagramu, Jutjubu, od novih učesnika mi se niko ne sviđa. Uroš mi se sviđa. Ja ga nisam do sada ispratila, ali sad mi je postao zanimljiv... Lep je dečko, ali mi se ne sviđa na taj način, ali lepo pecka ljude, kako ih provocira, iskusan je, Kristijan dok je bio, ostalo ništa. 

Da li bi mogao da te smuva Bilal Brajlović?

- Odvratan mi je, toliko me podseća na Cara, karakterom, preodvaratan je. 

Ljubavni život?

- Neće me! Napravite mi kasting! Hoću ovako, tražim starijeg, zrelijeg, ostvarenog, da podržava moj posao. Oženjeni što dalje! Ne bih te probleme da imam! Nema niko, posle Zadruge sam postala frigidna, niko mi se ne sviđa. Često izlazimo, baš ne znam šta je sa mnom.

Republika

Foto: E stock

Marijana Zonjić snimanje spota

 

U kakvom si odnosu sa Acom Lukasom?

- Bilo je šta je bilo, ostali smo u super odnosima. Sad ja treba da potvrdim to? Šta je bilo bilo je, ne znate šta je bilo. Dobro... Aca mi je i dalje tu, nije ostao u lepom sećanju, nije prošlost, divan je čovek. Da zanemarimo to, on je super!

Duet sa Stanijom?

- Pa ne, ona nije pevačica! Šta je ona? Bavila se... Snimila je iz hobija, ja znam pričala sam sa njom, ona se ostvarila, kupila stan, ima auto, šta će joj to!

Marko Marković, kako ti se čini?

Republika

Foto: E stock

Marijana Zonjić i Dalila Dragojević

 

- Nikakav, kao i uvek! Džabe mu sve, kad je mutav! Ja nikada nisam imala veze sa tim dečkom. To je Zorica Marković, ona bi meni na spisak stavila sve žive! Što se tiče Marka odvratan je lik, jedino kada sam se družila sa Stanijom, mi smo i prekinule druženje zbog njega, on sam o sebi govori, slika bez tona!

Da li ti se udvaraju moćni muškarci?

- Moćni muškarci mi nude brak, ali nisam spremna. Za bebu jesam spremna, ja sam za to, da mi naprave bebu i da ih šutem!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vesna

31.10.2022 19:11

Jaka pevacica koja dve cuke sa pevanjem nema,obicna crnogorska droca

Laki

31.10.2022 19:46

Kod lukasa je tebi najlepše... Kad te rumenic odvede..

Iva

31.10.2022 21:16

Dve karikature 😂

Bumbar

01.11.2022 06:58

Isprazan i glup sagovornik i tekst! Umete vi bolje!!!