BEBICA OPRAŠUJE MARIJU, BABA JE SATANIZOVANA! Car URNISAO Kuliće, razvalio ih uvredama: Javna tajna je da joj se i Zola sviđao!

Autor:

Zadruga

31.10.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car obrušio se na Mariju Kulić.

BEBICA OPRAŠUJE MARIJU, BABA JE SATANIZOVANA! Car URNISAO Kuliće, razvalio ih uvredama: Javna tajna je da joj se i Zola sviđao!

Foto: Republika.rs, TV Pink

Filip Car prokomentarisao je dešavanja u Beloj kući i standardni ljubavni trougao Miljana Kulić - Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola, nakon čega se oglasila i Marija Kulić, koja je žestoko potkačila Cara.

- Hajde nek dođe ona karikatura od čoveka, glava ko u slona, a noge kao pritke paradajza, koji večito glumi nekog kriminalca i mafijaša u rijalitiju, sem kada je tamo Kristijan. E onda je Car mali mišić koji pobegne u rupu. Mafija nad ženama u rijalitiju, a kad izađe bezi ko p.... I ne sme da izađe iz tog sela. Hajde, pošto preti Miljani preko telefona da će da dođe u Niš da uradi ovo i ono, neka dođe. Ja sam kod kuće, neka dođe da vidimo kako će on da zapali kuću i da ubije ovog onog. Sada smo u spoljnom svetu, pa neka izvoli, a ne da drvi k*rac u rijalitiju i priča devojčicama kako je mnogo opasan. Čuje naziva KARIKATURA Miljanu pogrdnim imenima. Tako svoju mamu neka zove. Proziva Nenada, njega žene i varaju i tuku ko vola u kupusu - poručila je Kulićka za Pink, a on joj je žestoko uzvratio šokantnim tvrdnjama o njenom navodnom bliskom odnosu s Bebicom, pa progovorio i o navodnim pretnjama:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić

- Ta baba je smešna. Njene priče su mi jače i od Kristijanovih i od Hans Kristijanovih… Je l' ta žena vidi šta je uradila od rođenog deteta. Unovčila je bolest svog deteta da bi stvorila sopstvenu egzistenciju, do juče su joj se detetu borili za život, a već danas joj jašu kćer kako stignu... Šta će... Da je nije onako jadnu gurnula u šoubiznis još bi poljski WC imali… Nikome ja nisam pretio, neka slobodno izbaci snimke i poruke gde ja to pretim! Pa nisu oni ni prvi ni zadnji koje sam za male pare kupio da mi od*ebu iz života. Miljana je plakala da su joj kamatari za vratom, da platim njen račun i da joj dam 700 evra da ode detetu. A Marija je sudelovala u prevari i rekla mi na telefon: ''Daj joj, ja ću ti dati! Nisam nikad bio materijalista, ja za to neću pristati, oni se neće obogatiti, ja to ne bih nikad spomenuo da Miljana prva nije i lani i ove godine! - poručio je Car i dodao:

Republika

Foto: Republika

Filip Car

- Mariji neko opasno drma kavez, pa se Pamela Kulić Anderson mnogo uz*ebala… Znate šta je najveći problem… Ona je u tajnoj vezi sa Bebicom… Bebica je oprašuje u slobodno vreme. Kad god nema Miljane, on se na ovu pačavru popne. I onda ne znaju šta rade. Mariji se i Zola svideo. To je javna tajna. Najveće kontroverze, prevare, blud nemoral nečast u Srbiji i Nišu dolazi od te porodice, a začetnik svega je gospođa Kulić - kaže Filip za Pink.rs i dodaje:

Republika

Foto: Republika TV

Filip Car o Mariji Kulić

- Baba je ozbiljno sotonizovana! Ma oni su totalno ispričana priča, svi zajedno izbledeli su, zato se i kače na mene, samo preko mene sve te budaletine iz rijalitija mogu biti zanimljive. Da li ste primetili da ja nikad prvi nisam nikoga spomenuo, oni svi prvi žvale o meni, a ja ih čak ni ne oderem jako ono tek toliko jel kad bi rekao sve kako je i sta sve znam o tim ljudima koji mene provlace nebi se vise mogli zabavljati očekujem što pre Marijin ulazak i seks sa Bebicom javno, vreme je da učine nešto konkretno, dosta nam je njihovih prozirnih priča… Konkretno, gospođo Ku*vić, konkretno - završava Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading