PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA ZOLE I MILJANE! Kulićeva RASKRINKANA, otkriveno da je sve lagala!

Autor:

Zadruga

31.10.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić izjavljivala ljubav Zoli pre ''Zadruge''.

PROCURIO SNIMAK RAZGOVORA ZOLE I MILJANE! Kulićeva RASKRINKANA, otkriveno da je sve lagala!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Otkad su ušli u šestu sezoni rijalitija ''Zadruga'' o odnosu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole javnost ne prestaje da bruji. Njih dvoje su bili na korak da obnove svoj emotivni odnos, a onda je ušao Nenad Macanović Bebica i Miljani oprostio sve, a onda je ona okrenula leđa Zoli.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana se pomirilia sa Bebicom

Sve vreme jedno drugom prebacuju i razgovor koji se obavio pred njihov ulazak i dok je Miljana demantovala da mu je izjavljivala ljubav, Zola je tvrdio da je sve snimio, a sada se audio snimak i pojavio, prenosi ga Pink.

- Tebe sam najviše volela - govori Miljana.

- To pričaš svakom - rekao je Zola.

- Ne, kad vratim situaciju unazad, tebe sam najviše volela, mnogo sam te volela, mnogo.

- Jebiga, ali ti tako pričaš Miljana svima, to je problem, svima tako pričaš. Kad smo imali tamo situaciju da bude sve kako treba ti nisi bila fer prema meni, kada sam se ja trudio da pravimo program, da budemo najzanimljiviji, pri tom da bude lepo i tebi i meni, ja to ne mogu na silu raditi, ja sam to radio jer sam osećao prema tebi nešto. Pusti što sam posle ja govorio kupovao sam mir, naravno da ću to reći - pričao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana pre Zadruge izjavljivala ljubav Zoli

Podsetimo, Miljana Kulić je bila u bolnici gde su joj se borili za život nakon operacije želuca, a za nju se brinuo i Zola sa kojim se čula krišom od dečka Bebice i majke Marije Kulić. Pokušala je da prikrije osećanja prema bivšem dečku, ali osim što je suprotno pokazala tokom učešća u rijalitiju, ovaj snimak je dokaz da ga nikada nije prebolela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading