BEBICA SE SLOMIO U PARAMPARČAD I RASPLAKAO! Miljanu VOLIM, Željko mi pomaže da nadomestim vreme koje ne provodim sa svojom decom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.10.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica nikad emotivniji.

BEBICA SE SLOMIO U PARAMPARČAD I RASPLAKAO! Miljanu VOLIM,  Željko mi pomaže da nadomestim vreme koje ne provodim sa svojom decom! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica sinoć je u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrio u kakvim je odnosima sa decom, ali i o trenutnim dešavanjima u Beloj kući, Ivanu Marinkoviću, Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli.

On je istakao da se Miljana plašila njegovog ulaska, ali da su nakon razgovora u odličnim odnosima.

- Pričali smo i sedeli, nemam pojma. Ja sam i u studiju. Imao sam u glavi da je htela da prebaci priču sa Ivana i deteta, što je ona kasnije i rekla. Nije da verujem, ali mi je lakše da je tako, a sigurno je bilo nešto više od toga - rekao je Bebica i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

- Ne mogu da se ljutim na nju, mnogo je volim, jednostavno ne mogu. Mislim da kad bi se još jednom ovako nešto desilo, ne bih prešao. Ne mogu da kažem da se ovo više nikad ne bi desilo, ali mislim da ne.

- Odlično sam je upoznao iako su mi svi govorili drugačije, panika, reakcije, sve znam. Nije ona sa mnom iz sažaljenja. Što bi ona meni bila iz zahvalnosti i iz sažaljenja tu, naravno da sam bio tu za nju u takvoj situaciji. Maja je pričala da bi 80 posto muškaraca ostavilo žene kad se razbole. Pa i psa kad vidiš da je neko udario na ulici odvezeš ga kod veterinara, a ne čoveka u bolnici - rekao je Bebica, pa se dotakao Zole.

- On je za rijaliti odličan, igra igru. Od kada je ušao ovde, sled događaja, sve se poklapa. Ne možeš da pričaš o svetskoj emociji, pa da spominješ kako ona mala ostaje zbog tebe u rijalitiju i Zola Zolander i da ne odreaguješ kad Jelena Golubović priča kako je Miljana trebala da umre.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica se rasplakao

Bebica ne krije i da ga je u celoj priči najviše šokirao Ivan Marinković.

- U šoku sam da ga uopšte ne interesuje, okej neće Miljanu da pita, ali mene, sa mnom nema ništa. Pita me neke budalaštine, a ne za dete. Okej, kad smo se upoznavali, ali ja sam sve vreme oko njega da me vidi. Malopre smo Miljana i ja ležali na ugaonoj i gledamo ga, on je isti dete, preslikan. Još ga bockaju da me pita, a on ništa. Kakav je to čovek, nikakav. Da li to uopšte može da bude čovek? Ja sam se razveo, imam odličan odnos sa ženom, brinemo o deci i onda mi je neshvatljivo da on ne razmišlja o tome. Bar da je pitao da li je dobro, ne mora čak ni da me pita šta radi - rekao je Bebica kroz suze, pa otkrio da li plače zbog svoje dece ili Miljaninog sina:

- Ma, nebitno. Emocije su mi se skupile. On mi pomaže da nadomestim vreme koje ne provodim sa svojom decom, što bih za njih, to bih i za njeno uradio. Čak i da Miljana i ja ne budemo zajedno, ja sam uvek tu za njih - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading