ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRATILA U ZADRUGU: Nakon ozbiljne operacije, ponovo u Šimanovcima, zadrugarima poručila JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.10.2022

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se tokom dana vratila u Zadrugu i zadrugarima poručila jasnu poruku!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRATILA U ZADRUGU: Nakon ozbiljne operacije, ponovo u Šimanovcima, zadrugarima poručila JEDNO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Alreksandra Nikolić napustila je "Zadrugu" prrošlog ponedeljka, zbog operacije. Aleksandra je ušla u Belu kuću i obratila se svim zadrugarima, koji joj se nisu ni najmanje nadali. 

- Ćao zadrugari! Dobro sam Mićo! Ćao svima! Ljubičice moja! Da se ne pozdravljam sa svima, ćao svima! Vratila sam se, ja sam Aleksandra Nikolić! Miljana, i ti si došla! Ja nisam ništa gledala! Bila sam u apartmanu, nemam pojma ništa - objasnila je Aleksandra. 

 

Podsetimo, Nikolićeva je napustila rijaliti ,,Zadruga" zbog ozbiljne operacije grudi, koji su nastali godinama unazad. Kako je operacija uspešno obavljena, Nikolićeva se danas vratila na velika vrata velelepnog imanja u Šimanovcima. 

Ostaje nam da vidimo kako će se Aleksandra ovaj put družiti sa zadrugarima, budući da se nije pozdravila sa svima, najsrčanije se obradovala Milici Veselinović, sa kojom je i pre izlaska imala najbolji odnos.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading