KRISTIJAN UZVRATIO LUKASU, RAT SE ZAKUVAVA! Kristijan opleo po Aci: Evo šta je rekao o poznatom pevaču!

Autor:

Zadruga

29.10.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prepucavanje između bivšeg robijaša i folkera, ko je kvazimafijaš, a ko je narkoman postaje sve žešće, pa je sada Golubović rekao da će unakaziti Lukasa čim ga bude sreo.

KRISTIJAN UZVRATIO LUKASU, RAT SE ZAKUVAVA! Kristijan opleo po Aci: Evo šta je rekao o poznatom pevaču!

Foto: Privatna arhiva

Sukob između Ace Lukasa i Kristijana Golubovića datira odavno, a po svemu sudeći, strasti se ne smiruju. Folker je nedavno izjavio da je Golubović nabeđeni kriminalac, što je Kristijana dovelo do ludila, pa je zapretio Aci.

Foto: Privatna arhiva

 

Naime, prepucavanje ko je kvazimafijaš, a ko je narkoman postaje sve žešće, pa je sada Golubović rekao da će unakaziti Lukasa čim ga bude sreo.

- Ako će jedna narkomančina od 50 godina staža i alkoholičar da me tumači, imam soluciju da ga nađem. Mogu i da mu nalupam čvrge, izvučem uši i išutiram u dupe. On se prvi nakačio na mene kada je napisao neku "trla baba lan" knjigu, a mene su pitali što ja ne izdam autobiografiju. Lukasa je zasvrbela pi*ka, pa me proziva da sam krimos na baterije - kaže Golubović i objašnjava da bi Aca promenio mišljenje o njemu kada bi ga ovaj provukao kroz šake:

- Kad bih ga ja našao, napravio bi hit "Kristijan, najveći kriminalac na svetu", ali pošto me ne zanimaju narkomani, hepatitičari i ološi raspali, ja sam samo prokomentarisao to što jesam. Kad me prvi tumači, ja opalim malo žešće. Smatram ga običnim narkomanom. To što peva, svaka čast, sve ostalo nedajbože. Kad me pitaju šta mislim o Lukasu, kažem im da ga gledaju 20 minuta i dobiće sve odgovore. Samo za muziku mu skidam kapu, za sve ostalo je nula - dodaje Golubović za Svet.

Foto: TV Pink/printscreen


Golubović dalje objašnjava kako Lukas ne poznaje mnoge ljude o kojima priča i na koje se poziva. Takođe, dodaje da je Acin ceo život fantazija.

- On je za mene rekao da sam nabeđeni kriminalac, kao gde sam video Ršumovića, Kapora, kao možda u zatvoru, pošto sam ceo život tamo. Pa sigurno ih nisam viđao kao on u fantazijama jer je ceo život njegov takav, pošto se drogira 50 godina. Ja sam video kada je trebalo Kapora i Ljubu Tadića i sve te koji su bili gde on nije. Takvi ljudi sigurno nisu išli gde on peva, pa nije mogao ni da ih vidi. Ja sam po njegovim kafanama lupao čvrge takvim narkomanima ili ih zakitim lovom da pevaju dok ne presuše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading