Bebica očajan nakon što je Miljana poručila da više NEMA DEČKA: Ne razdvaja se od njenih roditelja, pa otkrio koje mu je instrukcije dala Marija Kulić!

Autor:

Zadruga

28.10.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanković Bebica nije krio tugu nakon što ga je Miljana prevarila sa Zolom.

Bebica očajan nakon što je Miljana poručila da više NEMA DEČKA: Ne razdvaja se od njenih roditelja, pa otkrio koje mu je instrukcije dala Marija Kulić!

Foto: Instagram printscreen

Nakon što je u "Zadruzi" završila u krevetu svoje velike ljubavi Lazara Čolića Zole, Nenad Macanović Bebica, bivši učesnik "Zadruge", duboko je razočaran izjavom svoje devojke Miljane Kulić da od sinoć zvanično nema dečka.

Međutim, Bebica smatra da to nije njena konačna odluka, već da će joj raspoloženje biti promenljivo, a samim tim i odluke.

-To će da se menja, jedno će da kaže, pa drugo da radi i sve tako u krug. Sve zavisi od komentara drugih zadrugara, ko joj šta kaže, sve zavisi od toga. Vidite i sami da stalno menja mišljenje - kaže Bebica za Pink.rs, a onda je rekao kako reaguje kada gleda svoju devojku u krevetu bivšeg dečka.

 

 

-24 sata gledam na KlikTV-u. Teško mi pada, naravno da mi je teško, ali šta da radim, šta mogu da promenim?!

Na pitanje da li se i dalje oseća kao njen aktuelni dečko, iako ga je javno ostavila, Bebica kaže:

-Ne znam šta bih vam rekao kada je to u pitanju. Dok ne popričam sa njom, dok ne rešimo šta imamo, ne znam na čemu sam - ističe Macanović, koji i dalje provodi vreme sa njenim roditeljima, Marijom i Sinišom Kulićem.

 

 

Šta da mi kažu?! Ljudi gledaju, ne veruju šta se dešava. Marija mi kaže da raskinem sa Miljanom, da je ne primećujem više, posle svega što je uradila - objašnjava Bebica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Siki

28.10.2022 22:49

Marija navraca vodu na svoju vodenicu.