ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Radila kao animir dama, imala zabranu ulaska u Tursku, a evo zašto je PRETUČENA!

Autor:

Zadruga

28.10.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Aleksandre Nikolić prepun je pikantnih detalje, koje polako izlaze na videlo.

ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Radila kao animir dama, imala zabranu ulaska u Tursku, a evo zašto je PRETUČENA!

Foto: printscreen tv pink

Aleks Nikolić

Nije nepoznanica da zadrugarka Aleksandra Nikolić ima prošlost prepunu kontroverzi, a poslednja vest, da je u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu čuvala 150.000 evra Marku Miljkoviću zvanom Mesar, koji je desna ruka Veljka Belivuka, šokirala je domaću javnosti. 

Aleksandra je odranije poznata po druženju sa žestokim momcima, a malo malo pa o starleti ispliva neka nova informacija o silnim druženjima sa žestokim momcima, kao i to da je radila kao animir dama u Turskoj, o čemu je svojevremeno otvoreno pričala:  

- To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njim. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da radi na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem - pričala je Aleks, pa nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić u "Zadruzi 6"

- Pretukao me je jedan čovek, najbolji prijatelj gazde lokala jednog. Tukao me je jer smo pričali malo glasnije u stanu, ja sam se jedina našla da mu odgovorim i on me je istukao. Dobila sam takve batine da je neko to čuo i zvao policiju. Gazda nas je zaključao pet dana u stanu da ne bi izašli. Kada je policija došla bila sam pod sedativima. Nisam mogla kući da idem, nisam isplaćena, i nakon pet dana sam ušla u lokal gde radim i tu sedi taj čovek što me je prebio. Osetila sam se kao dno kada sam mu pružila ruku u pitala kako je. Prolazili su mi filmovi kroz glavu ali nisam mogla ništa. Radila sam na crno, nisam mogla da prijavim policiji - ispričala je Nikolićeva.

Mađutim, Nikolićeva nikada nije poricala druženja sa žestokim momcima: 

- Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva... - dodala je Aleks govorila je svojevremeno Aleksandra za Pink.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić

Podsetimo, Republika je ranije došla do saznanja da Nikolićeva ima dete sa Albancem, vlasnikom javne kuće, koji je, kada se dete rodilo, preuzeo kompletnu brighu o detetu. 

Više o tome možete pročitati OVDE

BONUS VIDEO: 

https://www.youtube.com/c/RepublikaRS/videos

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading