PUKLA BRUKA! Stefan Karić o detaljima veze sa Kijom Kockar pre nego što je ušla u Zadrugu 1: "Viđali smo se dok je bila sa Slobom u braku":

Autor:

Zadruga

26.10.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić otkrio šta se dešavalo između Kije Kockar i njega, pre nego što je ona ušla u "Zadrugu 1" i pobedila!

PUKLA BRUKA! Stefan Karić o detaljima veze sa Kijom Kockar pre nego što je ušla u Zadrugu 1: "Viđali smo se dok je bila sa Slobom u braku":

Foto: printscreen/instagram, Zadruga official

Učesnik nekoliko sezona rijaliti programa "Zadruga 6" Stefan Karić obelodanio detalje afere sa Kristinom Kijom Kockar iz 2017. godine, tokom trajanja prve sezone "Zadruge", s posebnim osvrtom na njegovu opasku da joj je "pomogao da kupi stan", a sada se oglasila i ona. 

Naime, Stefan je u intervjuu za "Hit Informer" priznao da je bio sa Kijom, pre nego što je ona postala takmičarka "Zadruge", a da ju je zapazio baš na TV ekranima.

- Nas dvoje smo se upoznali preko Instagrama. Tada sam bio kod kuće, nosio sam nanogicu i gledao sam "Zadrugu" kad je ona posetila Slobu u rijalitiju zajedno sa Anabelom Atijas. Tad sam je zapazio. Počeo sam da joj lajkujem slike, pa i ona meni i zapratili smo se. Možda sam ispao džukela i iskoristio sam trenutak njene slabosti dok je gledala Slobu kako je vara s Lunom. Tešio sam je... Među nama sve se spontano dogodilo, nikad nismo bili zvanično zajedno, nismo bili ni kombinacija, ali smo prijali jedno drugom. Viđali smo se dva-tri meseca, do njenog ulaska u rijaliti. Ispada da sam se viđao s njom dok je bila sa Slobom u braku, ali se ona u svojoj glavi već razvela od njega - rekao je Karić za Hit i dodao da je Kiji tada pomogao da kupi stan.

Republika

Foto: V. Lukić

Stefan Karić

- Završio sam joj da kupi stan, vidim da je srećna i zadovoljna i da je zavolela Zvezdaru. Kiju nikada više nisam sreo iako živi dve ulice od moje kuće - dodao je on. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubica

27.10.2022 14:40

Ovaj Rumenko je još ljigaviji od Osmana

Ana

27.10.2022 16:34

Lažov Crvendać.

Ana

27.10.2022 18:50

@Ana - Ne laže Stefan, o tome se već pisalo i pričalo i prije par godina. Ali, nije lepo da to on sad priča, frajeri se ne hvale i ne pričaju šta su i kako radili sa bivšim devojkama. Mizerno je i nije mu dobra preporuka za neke buduće ljubavi. Psovao je i ružno pričao o svakoj devojci sa kojom je bio u zadnjih par godina (Šopić, Iva, Jovana, Sultanija iz N. Pazara ). Da li je problem u njima ili u njemu? Možda se Stefan sveti Kiji za neke njene priče i uvrede i uvrede od strane Kijine majke? Ali, zašto sad ponovo pokreće tu priču?

Vladan

29.10.2022 15:50

@Ana - A ja sam bio sa Lepom Brenom, Sofijom Loren, Egipatskom kraljicom itd. Ko misli da Rumenko i ja lažemo u pravu je.