UROŠ ĆERTIĆ LICEMER: Kaskader i pre ulaska u rijaliti promenio lični opis, a devojke sa silikonima ne može očima da vidi!

Autor:

Zadruga

26.10.2022

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić, kaskader iz "Zadruge", tvrdi da ne voli "urađene" devojke

UROŠ ĆERTIĆ LICEMER: Kaskader i pre ulaska u rijaliti promenio lični opis, a devojke sa silikonima ne može očima da vidi!

Foto: Youtube printscreen

Srpski kaskader Uroš Ćertić po ulasku u rijaliti "Zadruga 6" istakao je da ne voli devojke sa silikonima i da ne podržava kada pripadnice lepšeg pola odlaze kod plastičnog i estetskog hirurga iako on redovno posećuje razne salone, a neke je čak i reklamirao.

- Ne volim devojke koje preteraju s estetskih zahvatima, koje promene lični opis. Za mene to nije privlačno kada neko ode kod plastičnog hirurga da bi izgledao kao neko drugi. Svi idu pod isti kalup, meni to nije privlačno, šta muškarci vide na devojkama kao što je Maja, da uzmem nju kao primer, ali ima još mnogo njih ovde, vidite i sami. Odrade silikone, ne može niko da ih prepozna, meni je to neprihvatljivo. Ne razumem devojke koje pristaju da izgledaju nakaradno - pričao je Uroš.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Uroš Ćertić u "Zadruzi 6"

Međutim, izgleda da je Uroš zaboravio da je i sam koristio estetske korekcije i da je posećivao ordinacije u kojima je u telo ubrizgavao razne komponente. On je redovno uzimao novac i promovisao ordinacije za korekciju. Ćertić je koristio usluge hijaluronskih bockalica, koje je ubrizgavao u obraze, lice, bore. Inače, jedan kubik hijalurona košta od 250 do 400 evra.

Pored hijaluronske kiseline, Ćertić je koristio i mezoterapiju, kao i lipolizu stomaka, odnosno topljenje masnih naslaga, koje se kreću od 150 do 300 evra, u zavisnosti od regije.

Ognjen Bogdanović

 Mia ne živi od pevanja, Maja je lepotica Belog Potoka

Pre ulaska u "Zadrugu 6" Uroš Ćertić je potkačio Maju Marinković zbog estetskih korekcija, dok je za pevačicu Miju Borisavljević aludirao da se bavi najstarijim zanatom.

- Lepotica Belog Potoka, dika romske zajednice - napisao je kaskader.

- Sretno budućem ocu deteta! Nadam se da će da ima jače gene od nje, kao što Mustafa Sandal ima od Emine Jahović, na sreću ona dva dečaka - napisao je, aludirajući na Eminin izgled pre i posle korekcija, a potom je potkačio i Miju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić za crnim stolom u "Zadruzi 6"

 

- Dok nisam počeo da zarađujem od kaskaderstva, nisam se usudio da se nazovem kaskaderom, a ne vi pevačicama. Dajte, molim vas, pa i Mia Borisavljević ne živi od pevanja, a ne vi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading