Prvo izjava Damira Tepavca iz Zadruge: Nakon što je IZBAČEN iz HOTELA, bivši zadrugar otvorio dušu o rijalitiju, evo gde se sada nalazi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.10.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Tepavac oglasio se za Republiku nakon izbacivanja iz Zadruge i otkrio u kakvim se problemima našao!

Prvo izjava Damira Tepavca iz Zadruge: Nakon što je IZBAČEN iz HOTELA, bivši zadrugar otvorio dušu o rijalitiju, evo gde se sada nalazi! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Nakon što se oglasio na Instagram profilu da je ostao na ulici, izbačeni zadrugar Damir Tepavac oglasio se za portal Republika. Naime, mi smo stupili u kontakt sa izbačenim zadrugarom, koji je imao najmanji procenat glasova prošle noći u duelu sa Adamom Đoganijem, te smo ga upitali šta se desilo. 

 

 

- Pa eto, to je to, bilo mi je zadovoljstvo da budem u ovakvom projektu, tek ću snimati klipove o svemu kako je tamo, zanimljivo mi je bilo. Drago mi je da imam još jedno ovakvo iskustvo u životu. Nisam se nadao da će mi reći da moram da napusti hotel do 12 časova, nisam znao gde udaram. Zvao sam sve ljude redom, koji bi mi pomogli - započinje Damir za Republiku i nastavlja:

- U poslednji čas mi je se javio prijatelj, koji će me odvesti kući, idem mojoj kući u Suboticu da se odmorim malo, i dalje sam pod utiscima, tek sve treba da mi se slegne, nisam mogao mirno ni da spavam. 

 

 

Podsetimo, Damir se oglasio na Instagram profilu, te se požalio da je ostao bez žute banke, a da mora da napusti hotel, koji nema od čega da plati. 

Šta da vam kažem, završio mi se još jedan rijaliti. Interesantna je bila ova Zadruga. Praviću klupove o rijalitiju, šta smo jeli tamo, to niste videli sigurno - rekao je on i dodao:

To je bilo čudo, Džejmi Oliver nam nije bio ravan. Moram do 12 da izađem iz hotela, nemam para, grozno, očekujte svašta uskoro - govorio je svojim pratiocima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading