Dejan Dragojević progovorio u kakvom je odnosu sa Aleksandrinom MAJKOM: Nakon OPERACIJE, ovo su svi čekali da čuju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.10.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio je u kakvim je odnosima sa majkom Aleksandra Nikolićem, Slovenkom.

Dejan Dragojević progovorio u kakvom je odnosu sa Aleksandrinom MAJKOM: Nakon OPERACIJE, ovo su svi čekali da čuju! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Braća Dejan Dragojević i David Dragojević progovorila su o gorućim temama, ali i odgovorili na afere u koje su nedavno uvučeni kao glavne uloge.

Braća Dragojević otkrivaju kakav je život pod Davidovim režimom ishrane i treninga i kako to Dejan podnosi nakon 10 meseci provedenih u zatvorenom prostoru.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

David Dragojević i Dejan Dragojević

 

- Ja sam nikad bolje, radim treniram, kuvam, sada mi je tu Deki i stalno smo zajedno. Treniramo, kuvamo, treniramo i sve radimo zajedno! U početku je bilo rizično, to kako će da podnese novi režim života, ali sada je sve fenomenalno - kaže David.

Dejan je na samom kraju progovorio o ljubavi sa Aleksandrom Nikolić i priznao kako se nosi sa velikim pritiskom javnosti, ali otkrio najveće strahove.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

David Dragojević i Dejan dragojević Premijera

 

- U kontaktu sam sa Spomenkom i Jelenom, ne svakodnevno, ali smo na vezi. Ne sumnjam u nju ni malo, da sumnjam, ne bih je branio kao što je branim. Jasno mi je da pokušavaju da joj poljuljaju psihu, to je sada trend, ali od toga nema ništa. Niti ću se ja zaljubiti, niti ona. Aleksandru volim i meni je najbitnije je da ona to zna. Nedostaje mi puno zaista. Fali mi svaki trenutak sa njom! Ona je kao mala pahulja, svi su protiv nje, ali vratim ja to, sve vratim na svoje mesto - kaže Dejan u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading