SVI PEVAČI KOJE JE JURILA MILJANA KULIĆ: Odlazila im na kućni prag, proganjala porukama, a sa jednim je bila u Zadruzi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.10.2022

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić jurila je mnoge poznate ličnosti i nije birala sredstva.

SVI PEVAČI KOJE JE JURILA MILJANA KULIĆ: Odlazila im na kućni prag, proganjala porukama, a sa jednim je bila u Zadruzi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Miljana Kulić sinoć je opet postala deo šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", a mnogi nisu znali da je godinama bila opsednuta pevačima iz popularnog takmičenja "Zvezde Granda". 

Naime, pre nego što je postala popularna, Miljana je na sve načine pokušavala da dođe do brojeva telefona popularnih pevača, dolazila im ispred kuće i na mnoge načine pokušavala da zadobije njihovu pažnju. 

Tako su se na njenoj meti našli i Mišel Gvozdenović, Dušan Svilar, Milan Mitrović, Darko Lazić, Nemanja Nikolić i mnogih drugi.

- Miljana me je pratila, obilazila oko moje kuće, farbala mi je psa, bacala petarde i sve to u cilju da mi se približi - ispričao je Mišel jednom prilikom medijima.

Republika

Foto: Instagram.com

Miloš Gvozdenović

Mišel i Miljana bili su zajedno u rijalitiju "Zadruga 4" gde su više puta pominjali koliko je Kulićka bila opsednuta pevačem i na šta je sve bila spremna. Nišlijka je jednom prilikom u "Zadruzi" priznala da je sa Dušanom Svilarom razmenjivala i po 150 poruka dnevno:

- Da, istina je da smo Dušan i ja razmenjivali 150 poruka dnevno. Dopisivali smo se, tada sam bila devojčica i imala sam tremu. Glasala sam za njega i kada je on pobedio, u jednom trenutku prestala je naša komunikacija i to mojom krivicom. Bila sam posesivna i htela sam non-stop da pričamo.

Republika

Foto: youtube.com/DusanSvilarMusic

Dušan Svilar

Dušan je promenio broj, ja sam došla do novog broja. Posle izvesnog vremena zaboravila sam Dušana Svilara jer se pojavio Darko Lazić - rekla je Miljana i dodala:

- Onda sam ga zvala telefonom, isto tako po milion puta, non-stop sam ga zivkala, što je za mene ponižavajuće. Mene je sada toga sramota. Posle jednog nastupa Darko je prišao meni i rekao:

- Da li bi htela da odemo posle nastupa na večeru i provedemo noć zajedno? - ja sam odmah zvala tatu posle nastupa. Onda sam otišla u Brestač i upoznala celu njegovu porodicu - izjavila je Kulićka.

Foto: Printscreen pink tv

Darko Lazić 

Podsetimo, Darku Laziću posle nekog vremena postalo je simpatično Miljanino proganjanje i odlučio je da joj oprosti. On je stavio tačku na spekulacije da su u lošim odnosima, kada je došao u "Zadrugu" na jednu žurku ,na kojoj je nastupao i zabavljao takmičare među kojima je bila i Kulićka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading