Adam i Ćertić imali OKRŠAJ pre Zadruge, Đogani mu dao ZABRANU PRILASKA? Otkriveni svi detalje, progovorila drugarica o svemu šta se desilo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku progovorila je drugarica Adama Đoganija o sukobu sa Urošem Ćertićem.

Adam i Ćertić imali OKRŠAJ pre Zadruge, Đogani mu dao ZABRANU PRILASKA? Otkriveni svi detalje, progovorila drugarica o svemu šta se desilo! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Uroš Ćertić i Adam Đogani

Adam Đogani nedavno je ušao u žestok sukob sa Urošem Ćertićem, tokom kog je izneo da je kaskaderu zabranjen ulazak na jedan beogradski spla, zbog njegove ličnosti. 

Portal Republika.rs došao je do saznanja da su Adam i Uroš pre Zadruge navodno imali težak okršaj, nakon čega je Đogani odlučio da ,,zatvori vrata" Ćertiću, te mu je zabranio ulazak na jedan poznati splav. 

Republika

Foto: Republika

Adam Đogani

 

- Njihov sukob traje još od leta, ne znam šta se tačno desilo i zbog čega je došlo do sukoba, ali očigledno da Urošu smetaju Đoganijevi, što je meni čudno, jer je on sa Miljkovićem u super odnosima, kao i sa Adamovom sestrom Lunom. Malo mi je to bezveze prozivanje na nacionalnoj osnovi, ali tu Uroš pokazuje pravo lice. Znam za priču da su se nešto pokačili, da li je to bilo na tom splavu ili ispred, a Adam tu radi i zbog toga je njemu zabranjen ulazak na splav - započinje Adamova drugarica i nastavlja za Republiku:

 

- Gledala sam to kada je Adam pričao, sve je ispričao šta se desilo, ja verujem da je bilo tako, pritom, ljudi koji su u njegovom okruženju su me posle zvali i prepričavali sve o tom događaju. Tu je bilo reagovalo i obezbeđenje, mada i Adam zna da pretera sa tim prozivkama, naročito kada malo popije. On je svakako zaposlen na tom splavu i logično je da će stati  u njegovu zaštitiu, a svima je jasno kako se Uroš ponaša napolju, ako je ovakav u rijalitiju, zamislite onda kakav je kada je pušten s lanca, može da bude samo još gori. 

O odnosu sa DJ Tamaris, Tamari Nikolić, Adamova drugarica poručuje:

Republika

Foto: Instagram.com

Adam Đogani i DJ Tamaris

 

- Ma to je toliko toksična veza, da ja više ne znam kud udaramo, svi ih gledamo, oni nisu jedno za drugo, to su dokazali napolju, dokazali su i unutra. Nisu jedno za drugo, on ne može da isprati Tamaru, ni ona njega, to je svima jasno, jedno za drugo su nenormalni. Kada su zajedno, bolje da nisu, jer to je klasičan vid odnosa kao Maja i Janjuš, zajedno su, a onda se svađaju, jedno drugom sve trljaju na nos, pritom njihova veza je bila kriminalna i napolju kada su bili, to sa Bog sam sačuva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading