Dalila Dragojević najavila Carevo raskrinkavanje, postoji SNIMAK od 20 MINUTA: Starleta spremna da obelodani sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević najavila je da će objaviti snimak o Filipu Caru!

Dalila Dragojević najavila Carevo raskrinkavanje, postoji SNIMAK od 20 MINUTA: Starleta spremna da obelodani sve! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević preko društvenih mreža zapretila je nekadašnjem momku Filipu Caru, koji je navodno uznemirava preko poruka.

Dalila je ispričala zbog čega je razotkrila Cara, pa mu poručila još nešto preko Instagrama.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

 

- Čujem da su opet tekle neke rasprave po Instagramu između njega i njegovog ega, da je čak ostavljao komentare i po portalu sam sebi dok sam spavala. E, kada sujeta udari u glavu, a kompleks lupi po kolenima... To ti je prijatelju padanje bez zadrške. Zaista nisam želela da budem d*ukara, ali dečko nije popustio od petog oktobra. Nadam se da sam od jutros dala dovoljno na značaju i pomogla da se malo vrati u "medijski" život, jer je očigledno bio totalno zaboravljen, da čak mora snimati i one krugove sa onim iz Sarajeva - poručila je Dalila, pa dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram Filip Car

 

- Ma haos! Sada je sve obrisano kao što sam i obećala, a ako nastavi, biće postavljen poziv od 20 minuta gde je laprdao sam o mom bivšem dečku, nekim devojkama, samom sebi itd... Kratko jasno pokušao da bude "životni savetnik"! Pozdrav.

Podsetimo, Dalila je prošle noći objavila prepiske sa Carem, u kojima je on moli i savetuje o njenom bivšem dečku, ali i ponašanju, što Dragojevićka nije želela ni da sluša, ni da čita. Car ju je zamolio da nikome ne govori da su se oni čuli, ali Dragojevićka je odlučila da ipak sve iznese javno. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biljana

02.11.2022 04:50

Nemoj sebi nikada vise dozvoliti Filipa Cara.Malo ti je bilo ponizavanja u zadruzi.Covjek nije normalan.Kladi se tamo sa nekim da te moze opet imati.

lejla

02.11.2022 18:48

Kritikujes Cara za njegove snimke iz provoda po kafanama.Sto smo mi gledali tvoje ponasanje po Budvi i klubovima.Pa svaki normalan muskarac se stidi tebe.