Stanija Dobrojević stigla u Šimanovce, ispred Zadruge Marku i Milici posvetila ŽESTOKU PORUKU: "Da li zna istinu o nama?" (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pojavila se u Šimanovcima, nadomak zadrugarskog imanja.

Stanija Dobrojević stigla u Šimanovce, ispred Zadruge Marku i Milici posvetila ŽESTOKU PORUKU: "Da li zna istinu o nama?" (FOTO)

Foto: Instagram.com

Starleta i rijaliti pobednica Stanija Dobrojević na Instagram profilu objavila je stori da se trenutno nalazi u Šimanovcima, nedomak do velelepnog imanja na kom borave zadrugari, među kojima je i njen bivši dečko Marko Marković

Kako se dosta spekulisalo da li će Dobrojevićeva kročiti na imanje, ona je i sama u jednoj emisiji najavila svoj povratak u rijaliti i to već u februaru. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stanija Dobrojević Zadruga 6

 

No, izgleda da Stanija ima neka snimanja u Šimanovcima, zbog čega se uputila ka Pinkovom kompleksu studija. 

Ono što je zanimljivo jeste pesma koju je Dobrojevićeva slušala tokom vožnje. U pitanju je numera Aleksandra Mladenović ,,Doživotno", a svi su komentarisali da je sledeće stihove posvetila Milici Veselinović i Markoviću. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević Instagram

 

- Tvoja nova slatka devojka. Istinu o nama, da li zna? Neka se dobro pazi jer uvek je na snazi. Ljubav što nikada ne prolazi - bio je stih koji je Stanija snimila, dok je vozila i kameru okrenula ka zadrugarkom imanju. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stanija Dobrojević i Marko Marković

 

Ostaje nam da vidimo zbog čega je Stanija otišla za Šimanovce, ali poznavajući, već je objaviti na društvenim mrežama svaki njen pokret. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljubica

22.10.2022 22:09

E moja Stanija sa jakvim šonjom si bila

Van Halen

23.10.2022 05:54

Sta je ova radila sa ovim supljoglavim sporacem bez energije!?????