Nakon RATA LJUBAVNIKA, Car otvorio dušu o Dalili: Volim je i stvarno mi fali!

Autor:

Zadruga

22.10.2022

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car progovorio o Daili Dragojević.

Nakon RATA LJUBAVNIKA, Car otvorio dušu o Dalili: Volim je i stvarno mi fali!

Foto: printscreen/TVPink

Dalila Dragojević i Filip Car jutros su napravili potpunu pometnju i haos na društvenim mrežama kada je ona objavila da ju je Car zvao sa skrivenog broja, a onda obelodanila sve poruke koje joj je poslao.

Filip na ovo nije moga da prećuti i nije joj ostao dužan.

- Pisale mi sad Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, ali sam im rekao: "Ne ide to tako". Ja sam bivši od imperije. Tako da sam oduvao ove dve paćenice i čekam moj brend da mi se javi. Upisao sam se u listu čekanja za Dakicinu očuvanu... da vam kažem ja... Nakon nje trava ne raste, pa sam sve blokiran uspeo da joj pošaljem par poruka. Začas Daki i ja napravimo rijaliti i napolju - rekao je Car za Pink i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- To vam je svestrana žena. Daki moja, kad ne podbode zeta mog ili svežeg bivšeg ona mene nagrdi, ali šta ću volim je i stvarno mi fali. Nikako da se sretnemo negde, ja sve baš gledam da dođem gde je ona, ali slabo izlazi i uvek je u eminentnom društvu, pa mi nije lako dokopati se nje.

- Prenesite mojoj Dudli da sam i dalje slobodan, da se ne sekira i da ni ovaj pokušaj proći neće, baš sam mislio da smo nakon jednog razgovora lepog postali drugari pravi. Ona će uskoro postat prava p*rno zvezda, Boga mi, pa neće morati da lunja, nije brend zaslužio da ovako živi. Veliki pozdrav i za Husa i Eminu, hvala vam što ste ovom svetu podarili takav primerak. Izvinjavam se što sam je uznemiravao svakodnevno. Imao sam i ja te probleme neki dan, neki ludi fan nabavio broj. Ja otišao na kiosk, kupio novi i zdravo, ali Daki moja nije se setila toga… Pozdravlja je njen nikad zaboravljeni plišani i obećava joj kad se pomirimo, kad malo omekša, da ću biti dobar i čuvati je ko kap vode na dlanu.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Filip Car

- Baš mi je puno pozdravite, lepoticu moju. Otkako je smršala ko će s njom, gola mi ide po Beogradu, oko moje. Mečku je kupila i ogradu uradila, kupila i Luj Viton patike, stari model iz 2018, ali neka Luj Viton, Daki Šepački piton - zaključio je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
rade

23.10.2022 07:01

on nju stvarno voli a ona ga iskoistila

Mila

25.10.2022 17:34

Car najveci lazov i manipulator.Da je bio normalan ostali bi zajedno.

Biljana

02.11.2022 04:53

Nemoj nikada u zivotu sebi dozvoliti Filipa Cara.Covjek je psiho.

Lela

02.11.2022 19:42

Svaka ti je ko Njegoseva.i jedno i drugo imate svojih kvaliteta i mana.Zajedno to je sudar titana.