Dalila URNISALA Cara! Slao joj ''kilometarske'' poruke, zapevao da mu se javi, a onda je MOLIO da nikome ne govori! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2022

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević objavila sve što je dobijala od Cara.

Dalila URNISALA Cara! Slao joj ''kilometarske'' poruke, zapevao da mu se javi, a onda je MOLIO da nikome ne govori! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat bivših ljubavnika Filipa Cara i Dalile Dragojević dosegao je ozbiljne razmere, naročito jutros, kada je Dalila obelodanila da svakodnevno dobija pozive sa skrivenog broja, a onda javno objavila sve poruke koje je dobijala od Filipa Cara.

Ona je otkrila da je, kako ona kaže, uznemiravanje, počelo petog oktobra, a onda podelila sve prepiske.

U porukama koje je objavila vidi se da je Car moli da mu se javi na telefon, da je čuo brojne stvari o njoj, da ga ljudi zovu, kao i da je moli da prestane da ga uvlači u ''svoje manipulacije''. 

Dalila ga nije štedela, te je uz svaku objavu napisala da je manipulator, da je psihički uznemirava, da je blokiran na više brojeva, te da mu je potrebna stručna pomoć, a onda dodala:

- Nisam ovo zaista želela da radim, ali ne mogu svako jutro da dobijam stotinu poziva! Mislila sam da će stati i da će imati meru s obzirom da je zvao jer je kao zabrinut ''šta se dešava u mojoj vezi, u kojoj sam bila u to vreme'', jer eto igrom slučaja on je saznao kako je meni loše i kako se meni dešavaju ružne stvari, pa da on mene ''posavetuje'' kao ''prijatelj''... Prosvetli ili šta već... Takođe, imam ceo razgovor (ponavaljam - jer nisam budala) i znam sa kim imam posla! Bože, baci ciglu i budi precizan! Neka sačuva ovo ko želi da sačuva, sada idem da spavam, a kada ustanem sve ovo brišem jer mi ne pada na pamet da mi ovakav bolid bude na storiju duže od 24 sata. Ne ćutim više nikome! Niti želim da prikrivam smećarske poteze! A sada neka izvoli i neka kači sve što ima, istine se nikada nisam plašila, kao ni debila do 130-140-150 kilograma!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

02.11.2022 18:57

Za mnoge si Car a za sebe najveca budala.