Car se HITNO oglasio i BRUTALNO odgovorio Dalili, pa joj ZAPRETIO onim što je najviše BOLI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.10.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se oglasio nakon što je Dalila Dragojević obelodanila da dobija pozive od njega.

Car se HITNO oglasio i BRUTALNO odgovorio Dalili, pa joj ZAPRETIO onim što je najviše BOLI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Nakon što je Dalila Dragojević jutros objavila na svom Instagram profilu propuštene pozive sa skrivenog broja, za koje tvrdi da dobija od FIlipa Cara, oglasio se i on, pa otkrio istinu o pozivima.

- Ok, Ok obavestili ste me ostavio sam poruku paćenici, da ima od Filipa Cara poruku. Sramota me da vam pokažem neke stvari ili da moji prijatelji posvedoče nekim stvarima, mislim da se i zna previše. Nadam se da će se osoba nakon mnogih pokušaja ovime izboriti da dobije željne uslove. Samo mora shvatiti da preko mene i još nekih bivših očito ne može, znaš čemu služiš i ko si, to sam ja najbolje dokazao. Molim te ne remeti ono što te najviše boli da te ne izus*ravam onako baš pravo, jače nego što sam tamo - napisao je Car.

Republika

Foto: printscreen/ instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car se obratio javno Dalili

Inače, Dalila je u ranim jutarnjim časovima podelila skrinšotove svojih dolaznih poziva gde se vidi da je neko konstantno zove sa skrivenog broja, te se obratila bivšem rekavši da prestane da je maltretira, nakon čega su se pozivi nastavili, a onda je dala svojim pratiocima da glasaju o kome se radi, da bi potom snimala poziv koji je usledio od Filipa Cara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading