(VIDEO) Jelena Krunić smislila plan da opelješi zadrugare!

Autor:

Zadruga

22.01.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Krunić napravila je opštu pometnju svojim ulaskom u "Zadrugu", mnogi iskusni rijaliti igrači ustuknuli videvši kontroverznu igračicu kako samouvereno ulazi u Belu kuću, a da nije ni malo naivna bilo je očiglednom prvom prilikom, kada je drvetu mudrosti predočila svoj plan.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Jelena Krunić

Ja sam razmišljala da ženskim članovima Zadruge priuštim neke treninge, koji bi se odigravali dva do tri puta nedeljno. Oni bi meni dali neku sitnu novčanu nadoknadu, a ja bih uspela da ih aktiviram da vežbaju i da se bave sportom - rekla je Jelena.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Jelena Krunić

Drvo mudrosti reklo je Jeleni da je njen predlog dobar i da će Veliki šef razmotriti, a o finalnom ishodu stanarka koja je došla do ove ideje, biće uskoro obaveštena. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu ispod teksta. Inače ovo je bio prvi razgovor Drveta mudrosti i Jelene Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mina

22.01.2018 18:15

Nije kaznjena jer je njihova. Bruka!!!!