Oglasila se žena Miljana Vračevića, nakon tvrdnji da je slao poruke Aleks Nikolić: Imala da poruči samo jedno!

Autor:

Zadruga

21.10.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Vračević prokomentarisala je goreću temu u "Zadruzi 6"

Oglasila se žena Miljana Vračevića, nakon tvrdnji da je slao poruke Aleks Nikolić: Imala da poruči samo jedno!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Nikola Mutić

Nakon što je Aleksandra Nikolić u rijaliti programu "Zadruga", a njen dečko Dejan Dragojević sinoć potvrdio, da joj je oženjeni zadrugar na Instagramu slao poruke, sada se oglasila njegova žena Miljana Vračevića i prokomentarisala situaciju.  

Naime, sinoć je u toku emisije "Pitam za druga" na RED televiziji Dejan žestoko udario na brak i ženu Vračevića, a kada je Dragojević pokušao da pokaže poruke koje je Miljan slao Aleks u emisiji, uvideo je da ne može da pronađe Vračevića na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Tv Red/printscreen

Dejan Dragojević sa bratom Davidom

Kako je istakao da zna što je, možda, blokirao Aleks, a njegova žena ne, njegova supruga Andrea oglasila se za Pink.rs i imala da poruči samo jedno.

-Ne bih komentarisala dotičnog, on sve sam govori o sebi, komentarišući mene u svakoj izjavi. Meni je on nebitan. Bitan mi je moj suprug koga podržavam maksimalno, i kog volim najviše na svetu. Sve što je do sada rekao je surova istina, koja očigledno nekima ne odgovara, ali to je do njih. Ne bavim se stvarima "rekla-kazala", nego činjenicama sa dokazima. Hvala Vam i prijatno - poručila je Miljanova supruga za Pink.rs.

Foto: Printscreen Zadruga

Miljan Vračević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading