BIVŠEM ZADRUGARU PRETE LJUBAVNICI! Davidov bivši dečko ima šokantne snimke političara i Dragojevića!

Autor:

Zadruga

20.10.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je fitnes trener bio u šemi s mlađim muškarcem kog je ostavio zbog uticajnog funkcionera, ovaj je iz ljubomore i pakosti pustio priču, a sada im preti snimkom.

BIVŠEM ZADRUGARU PRETE LJUBAVNICI! Davidov bivši dečko ima šokantne snimke političara i Dragojevića!

Foto: ATA Images

David Dragojević danima je u centru skandala zbog afere s vojvođanskim funkcionerom, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao, a kako sada saznajemo, prvi je potegao priču njegov bivši dečko, koji mu sada preti skandaloznim snimkom na kojem su David i političar.


Naime, kako je Dragojević bio u šemi s mlađim muškarcem kog je ostavio zbog uticajnog funkcionera, ovaj je iz ljubomore i pakosti pustio priču i svima rekao s kim je Dragojević sada u vezi. Da stvar bude gora, on poseduje skandalozan snimak na kojem su ova dvojica.


- Taj momak prvo nije imao pojma zbog čega je David hteo da raskinu. Pokušavao je na sve načine da iz njega izvuče šta je razlog, gde je pogrešio i šta se desilo, ali je David rekao da ima mnogo posla i da sad ne može da se posveti vezi. Tad je počeo krišom da ga prati, pa je uspeo da vidi s kim se David sastaje. Dragojević se s funkcionerom nikad nije sastajao na mestima gde neko može da ih vidi, ali su posle večere u jednom restoranu van Beograda otišli kod političara u stan. Tad ih je snimio zagrljene u ulazu zgrade. Bio je jedan sat posle ponoći, znali su da tu niko ne može da ih vidi, pa su se opustili, pipkali i ljubili - kaže nam sagovornik koji nije hteo da mu se ime objavljuje.

 

Foto: St/N. Pančić, Shutterstock

David je između dve vatre jer mu oba bivša prave probleme

 

Kako nam je dalje objasnio, razlog zbog kog je taj dečko kivan na Davida je taj što mu iskreno nije rekao da se viđa s nekim drugim, već se vadio na posao i treninge.


- Taj momak je Davida lepo pitao zbog čega hoće da raskinu, ali mu ovaj nikad nije rekao istinu. Pričao je da nema vremena da viđa ni porodicu, a kamoli da se posveti vezi. Rekao je da je počeo da radi treninge i da ima više od 10 klijenata iako je u tom momentu imao tri žene koje su mu plaćale treninge. Pokušao je nekoliko puta iz Davida da izvuče istinu, ali ga je ovaj svaki put slagao. Kad ih je uhvatio, pozvao je Davida na kafu da još jednom popričaju o svemu, a kako ga je ovaj oduvao, postarao se da priča dođe do medija - kaže sagovornik i dodaje:

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

David se ne oglašava po pitanju afere, već samo reklamira treninge po Instagramu

 

- Taj funkcioner pokušava na sve načine da ućutka Davida, ali ne shvata da je problem njegov bivši. David je sad između dve vatre, a ne može ništa da uradi.
Naša ekipa pokušala je da stupi u kontakt sa Davidom da bismo ga pitali za više detalja o aferi, ali je on bio odlučan da i dalje ne govori ništa na ovu temu u medijima.


Maja Ćertića pljuvala i udarala u glavu


Zadrugari Maja Marinković i Uroš Ćertić ušli su u sukob jer je on komentarisao njen moral, govoreći da nikome ne može da bude devojka za primer, zbog čega je ona burno reagovala. Marinkovićeva je u jednom trenutku izgubila kontrolu, pa je udarila Ćertića šoljom, što je strogo zabranjeno u Beloj kući, kao i svaki vid i oblik nasilja.

Poznato je da se ovakvo ponašanje ne toleriše, pa je Maja odlukom Velikog Šefa odmah kažnjena oduzimanjem honorara. Maja je pre sukoba načula šta je Uroš pričao o njoj dok je nasamo sedeo sa Sandrom Bakšom. Tom prilikom su je ogovarali, navodeći da je umišljenja i ubeđena da je najzgodnija u rijalitiju, ali je samo Ćertić zbog toga izvukao najdeblji kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

21.10.2022 05:58

Vama se baš dopada gej afera samo o tome pišete?! Do sledeće afere! Ima mnogo ali nesmete da objavite! Ha ha ha!