NAKON SUROVIH PRETNJI DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Voditelj Pinka proživljava pakao, novom objavom šokirao javnost (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2022

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj televizije Pink Darko Tanasijević požalio se pratiocima na društvenim mrežama da se suoćio sa novim problemom.

NAKON SUROVIH PRETNJI DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Voditelj Pinka proživljava pakao, novom objavom šokirao javnost (FOTO)

Foto: Youtube Zadruga Official

Voditelj rijalitija ''Zadruga'' Darko Tanasijević nedavno je na svom profilu na Instagramu otkrio da dobija jezive pretnje, a sada je doživeo veliku neprijatnost!

Naime, Darko je sa javnošću putem društvenih mreža podelio fotografiju kojom je poručio svima da je zatekao svoj automobil sa izbušenim gumama.

- Samo da mahnem nekome ko mi je nožem isekao gumu na autu - napisao je Darko uz fotku crnih ruku.

Foto: Printscreen instagram

 

 

Podsećamo, Darko se pre samo nekoliko dana javnosti požalio da od nepoznate osobe dobija jezive pretnje i objavio poruke koje su mu stigle, a potom poručio i da će se ovim slučajem "baviti nadležni organi".

 

Foto: Printscreen instagram

 

 

- Da ne kačim i ostale idiote. Eto, da vidite ko nas sve okružuje, kakvi su ljudi među nama. Ljudi?! Suzana, što brže ozdravljenje želim. Vodite računa šta izgovarate i šta pišete na društvenim mrežama. A, ovi što prete, da će mi doći brzo ,,sudnji dan", da će me sačekati tamo ili 'vamo. Njima će se baviti nadležni organi - napisao je Tanasijević na Instagramu.


Inače, ovo nije prvi put da voditelji Zadruge dožive nemile situacije. Slično se događalo Milanu Miloševiću i Dušici Jakovljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MILA

19.10.2022 16:30

SOKIRAN SI RODJEN