Ne krije da ga je RAZOČARALA: Zvezdana Slavnića povezivali sa Aleksandrom Nikolić, a evo šta on misli o njoj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.10.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić prokomentarisao je aktuelna dešavanja u rijalitiju, ali i devojku sa kojom je povezivan - Aleksandru Nikolić.

Ne krije da ga je RAZOČARALA: Zvezdana Slavnića povezivali sa Aleksandrom Nikolić, a evo šta on misli o njoj! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Zvezdana Slavnića na početku šeste sezone rijalitija "Zadruga" si povezivali sa zauzetom Aleksandrom Nikolić, a evo šta on kaže o njenim postupcima u rijalitiju. 

Zvezdan je na početku otkrio šta ga intrigira.

- Ne mogu da kažem da nije najozbiljnije ovo između Miljana i Aleksandre. Ne mogu da ne pogrešim ko se o koga ogrešio. Mislim da ona nije trebala njemu onako nešto da kaže, ali ono što je Miljan izneo ne mogu da ulazim da li je istina. Miljan je njima prišao i mislim da je stvarno prišao prijateljski. On nikad nije spomenuo Aleksanru da bih mogao da pomislim nešto - rekao je Slavnić.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Zvezdan Slavnić

Da li se Aleksandra postupcima sa Bilalom ogrešila o dečka?

- Ne bih da ulazim u to, ali mogu da se složim sa Mikijem da je banalna stvar za koju je mogla da kaže da jeste. Da li se ona mahinalno branila ili šta je htela... Iskreno, ne znam, mislim da se nije ogrešila i da je bilo nešto ovako iz hira - govorio je Zvezdan.

Kakva ti je Maja u odnosu sa Bilalom? - pitao je Darko.

- Šta znam... Vidi se da je nešto radi i da ima neka hemija. Da li je to jer je mlađi ili neozbiljan. Ona kaže da je takav tip muškarca radi, samo gleda to jer je mlađi. Ona voli da bude konstantno ludilo, to i sama kaže - pričao je on.

Ko se ove nedelje najviše srozao svojim postupcima?

- Ako gledamo da je Aleksandra sama rekla da je lagala, hajde... Mislim da je pogrešila kako je nastupila - rekao je on.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading