OPET ZATRESLI KREVET: Zadrugari se zaigrali ispod pokrivača, Aleksandra i Ivan u naletu strasti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.10.2022

20:36 >> 20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić više ne skrivaju strasti.

OPET ZATRESLI KREVET: Zadrugari se zaigrali ispod pokrivača, Aleksandra i Ivan u naletu strasti! (VIDEO)

Foto: twitter printscreen

Zadrugari Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić su imali odnos pred punom spavaćom sobom, dok su njihovi rijaliti cimeri prolazili pored njih

Aleksandra i Ivan su pre par dana šokirali region divljom akcijom ne mareći za kamere i milione gledalaca. Par ni danas nije uspeo da se obuzda, pa je opet imao odnos, i to pred rijaliti cimerima. 

 

 

Aeksandra i Ivan su uživali jedno u drugom, te su se ljubili, grlili i mazili kao da su sami u sobi. U jednom momentu, Dragić ih je pokrio prekrivačem koji se ubrzano pomerao, a šta su njih dvoje radili, procenite sami.

Republika

Foto: twitter printscreen

Aleksandra i Ivan

Inače, iako su na početku rijalitija izbegavali da spavaju u spojenim krevetima, kako se ne bi pričalo o njihovoj intimi, to ih nije sprečilo da usred paba otpočnu vrelo "druženje" pre par dana, a onda je ubrzo usledio i raskid, ali su ubrzo pronašli zajednički jezik.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading