SLOBA LAŽE DA ZARAĐUJE: U rijalitiju je zarad slave

Autor:

Zadruga

22.01.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić izrazio je sumnju da Sloba Radanović uopšte ima posla napolju kada je došao u rijaliti, u kome će ostati i više od pola godine. Pčelar iz Kupinova je u razgovoru sa Miljanom Vračevićem i Vladanom Vojnovićem Vojketom istakao da ne veruje da bi pevači ulazili u rijaliti da im posao napolju donosi dobru zaradu. On je prvenstveno aludirao na Slobu Radanovića i Nadeždu Biljić, koji važe za pevače-tezgaroše, a koji su u "Zadrugu" zapravo i ušli zarad slave, navodno, bez ikakve novčane nadoknade.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Miki prozvao Slobu

- Ako toliko love zarađuju, kako žive kod mame i tate ili u iznajmljenim stanovima? Svi kao kažu da su do jaja radili napolju, što su onda koji ku*ac ulazili ovde? Koji ćeš ku*ac u rijalitiju da bi bolje išlo?! Šta ćeš bolje ako zarađuješ 2.000-3.000 evra mesečno?

 Ako napolju imaju toliko posla, biće u minusu 90.000 evra kad izađu odavde

Pošto se Sloba Radanović hvalio da napolju ima odličan honorar i dosta svirki, Miki je doveo u pitanje pevačeve navode, ali i navode Bore Santane.

- A nema ko nije rekao da zarađuje 2.000, 3.000, 4.000, 5.000 evra mesečno. Znaš ti šta je 5.000 evra mesečno?! Za godinu dana bi skupili pare da kupe stan, ne bi svi iznajmili stanove. Bora je rekao da zarađuje 10.000 evra mesečno, kao i Sloba. Ja sam im rekao da će biti 90.000 evra u minusu kad izađu odavde - zaključio je Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

22.01.2018 08:46

Da toliko zaradjuje ne bi Slobi žena išla u beli svet da zaradi pare. Kija je rekla da on ima svirku jednom mesecno a nekad i jednom u tri meseca.