VIKI MITROVIĆ UPOZNALA OSMAKČIĆEVOG OCA! Bivša zadrugarka otkrila SVE DETALJE, evo šta kaže o odnosima u PORODICI!

Autor:

Zadruga

12.10.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O odnosu Viki Mitrović i Marka Osmakčića mediji ne prestaju da bruje.

VIKI MITROVIĆ UPOZNALA OSMAKČIĆEVOG OCA! Bivša zadrugarka otkrila SVE DETALJE, evo šta kaže o odnosima u PORODICI!

Foto: Instagram.com

Buran ljubavni odnos Viki Mitrović i Marka Osmakčića obeležio je prethodnu sezonu Zadruge, a medijima ne prestaju da kruže priče o njihovoj ljubavi.

Nakon što se, posle brojnih skandala pomirila sa Markom, Viktorija je otvoreno progovorila o njihovom odnosu, priznavši da, iako priželjkuje, još uvek nije spremna da osnuje porodicu s njim.

Foto: e-stock/K.SULEJMANOVIĆ, printscreen youtube zadruga official

 

 

- Nedavno je test pokazao da sam trudna, međutim, ultrazvuk je otkrio da je u pitanju lažna uzbuna. Mislim da je meni i Marku suđeno da imamo bebu, već sam jednom s njim zatrudnela u rijalitiju, ali iskreno trenutno nisam spremna da s njim osnujem porodicu. Moram da se posvetim sebi, svom detetu i odnosu s njim, ali trenutno nisam spremna ni za šta više od toga. Moramo da poradimo i na poštovanju i na poverenju da bismo mogli da gradimo odnos - rekla je Viktorija za Srbiju Danas, a potom je prokomentarisala i to što njihove porodice ne odobravaju ovu vezu.

- Upoznala sam samo Markovog oca. Moja porodica se ne meša u moje odluke i ne upoznaje moje momke. Smatram da zasad nema potrebe da potenciramo upoznavanje s porodicom, to treba spontano da dođe. Sviđa mi se što je naš odnos mnogo smireniji nego u rijalitiju, nema toliko svađa i drame. Kada smo zajedno, mi odlično funkcionišemo. Međutim, čim se raziđemo vidi se koliko nemamo poverenja jedno u drugo - objasnila je zadrugarka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading