NAKON RASKIDA OBJAVIO NJENE GOLE FOTKE, ONA MU PRUŽILA NOVU ŠANSU! Bivša zadrugarka se posle SKANDALA pomirila sa BIVŠIM!

Autor:

Zadruga

11.10.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Ana Jovanović dospela je u žižu javnosti kada je njen bivši partner Nikola Ilić obelodanio njene intimne snimke.

NAKON RASKIDA OBJAVIO NJENE GOLE FOTKE, ONA MU PRUŽILA NOVU ŠANSU! Bivša zadrugarka se posle SKANDALA pomirila sa BIVŠIM!

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen

Ana Jovanović, Nikola Ilić

Međutim, nakon turbuletnog raskida, bivši partneri uspeli su da zakopaju ratne sekiru, a ljubavi su sada pružili novu šansu i rešili da nesuglasice ostave iza sebe.

- Ana i Nikola imaju turbuletnu vezu, ali njima kao da odgovara takav odnos. Ana ga je šutnula pre ulaska u Zadrugu, a on je tada rešio da joj se osveti. Viđali su se oni i posle njenog izlaska, tad je i izbio skandal. Ona nije htela javno da kaže da su zajedno i on je opet uradio istu stvar, kao i prošli put. Tada je i fizički nasrnula na njega, ali sada su napokon uspeli da smire strasti, bar na neko vreme. Trenutno uživaju u vezi, smirili su se. Uradili su čak i zajedničke tetovaže, ljubav im cveta. Zajedno provode svaki trenutak, a koliko će potrajati ovog puta sreća, to zavisi od njih - rekao je izvor za Kurir.

 

Foto: ATA Images

Ana Jovanović

 


Podsećamo, nakon što je Jovanovićeva pre ulaska u "Zadrugu 5" raskrstila sa bivšim dečkom, on je rešio da joj se osveti na najpodmukliji mogući način, te je objavio njene gole fotke sa kreveta, sa obnaženom pozadinom, međutim, njih dvoje su ipak odlučili da ponovo okušaju sreću u ljubavi.

 

Foto: Republika

Nikola Ilić

 

Ana je tokom učešća u pomenutom TV formatu, ostala zapažena i po prisnom odnosu sa Filipom Carom, avantura je kratko potrajala, a nakon završetka rijalitija, usledile su obostrane prozivke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading