Stanija oplela po BIVŠEM i Marinkovićevoj: Maja mi je pravila probleme u vezi, uletela je GOLA Marku u kupatilo!

Autor:

Zadruga

11.10.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević udarila na bivšu drugaricu i bivšeg dečka.

Stanija oplela po BIVŠEM i Marinkovićevoj: Maja mi je pravila probleme u vezi, uletela je GOLA Marku u kupatilo!

Foto: ST/N. Mutić/ST/D.Kadić/Republika

Mnogi jedva čekaju da se Stanija Dobrojević pojavi u "Zadruzi 6" sada, kada je njen bivši dečko Marko Marković ušao u odnos s Majom Marinković, a u međuvremenu i raskinuo, međutim, ona za Rijaliti tvrdi da još nije vreme da uđe na imanje u Šimanovcima, te da čeka prvi ozbiljniji sukob Maje i Marka. Naime, Stanija je otkrila da u slučaju da Maja krene da bije Crnogorca, ona ga neće spasavati.

- Ako ga Maja bude tukla, ja ga neću spasavati, pomoći ću joj. Da uđem tamo, zgazila bih ga ko mačku, ja ovog Marka kakav je sad ne poznajem. Maja mi je još u "Zadruzi 2" pravila probleme u vezi, gola je uletela Marku u kupatilo, ubacivala mi rovce za vezu, svi ti klipovi imaju na Jutjubu. Ne smem ni da kažem šta je on pre govorio za Marinkovićevu, tad je izgledala potpuno drugačije nego danas - tvrdi Stanija.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Maja Marinković i Marko Marković

Kako ti je bilo dok si gledala kako se ljube, kako si se osećala?

- Nije mi prijatno da ih gledam, kome bi bilo. On je znao odranije da ima prođu kod Maje, za njega je to dobro u rijalitiju. On je već pao u njenu senku, ima klip kad ponavlja za njom kao papagaj, kao što je bilo i sa mnom, nema većeg izazova za mene nego gledati bivšeg, ali se ponavlja scenario. On je bio sa mnom kao pod staklenim zvonom, nije morao da se suoči ni sa kakvom lošom situacijom. Ja sam njemu bila jedina duga ozbiljna veza, nikad od mene nije doživeo da flertujem s nekim, da ga prevarim. Sad je sam birao, videćemo šta će biti.

Ti si ga čak i odvezla na imanje u Šimanovce kad je ulazio u "Zadrugu"?

- Tako je. Čak mi je zamerio što prvo nisam htela da ga vozim skroz do rampe jer sam očekivala medije, koji bi mogli to drugačije da shvate. Nisam htela da mu pokvarim neku priču u startu jer su ga čuvali, niko nije znao do poslednjeg momenta da ulazi. On je bio u fazonu: "Je l' se ti mene stidiš?" Eto, na kraju ne znam ko treba da se stidi.

Zamerila si Marku što te nije odbranio u svađi s Urošem, šta ti je tu najteže palo?

- Marko i ja nismo bili rijaliti-priča, mi smo bili tri godine u vezi i živeli zajedno, voleli se, bili zaljubljeni. Naravno da je trebalo da me odbrani, mislim da sam to zaslužila. Imali smo planove da zajedno idemo u Ameriku, mislila sam da će ga raskid razdrmati, da će se pokrenuti i skontati neke stvari, ali on je izabrao "Zadrugu". Baka i deka su me zvali da me pitaju šta se dešava s njim. Ne pljujem ga i nikad neću, samo iznosim činjenice.

Republika

Foto: D.Kadić

Stanija Dobrojević o Maji Marinković i Marku Marković

Taki je insistirao da se Maja i ja družimo

Stanija Dobrojević progovorila je o poznanstvu s Majom Marinković, koju ne naziva prijateljicom, već poznanicom, te tvrdi da je njihovom druženju najviše kumovao Majin otac Taki Marinković.

- Mi smo se videle samo jednom za četiri godine, poslednji put kad sam je pripremala za ulazak u "Zadrugu", bila mi je draga, ali ne bih je nazvala prijateljicom, već poznanicom. To naše druženje su više plasirali mediji i njen otac. Taki je na tome baš insistirao - rekla je Stanija.

Uroš je napadao mene da bi izazvao Marka

Starleta Stanija Dobrojević osvrnula se na napade i ružne reči koje je na njen račun izneo Uroš Ćertić i rekla da je to uradio da bi izazvao Marka Markovića, njenog bivšeg dečka.

- Ne razumem zašto me Uroš vređao jer ga ne poznajem lično. Urošu se dopala Maja od starta, to se videlo, ali je tu upao Marko i ozbiljno se osvetio tako što mu je skinuo Maju. Marko se sveti tako kroz žene, možda nije rečit, ali on tako radi. Uroš je imao pik na mene možda jer je želeo da izazove Markovu reakciju, a on je pokazao da nema hrabrosti da uđe u neki verbalni sukob - objasnila je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anjq

11.10.2022 12:06

Kaže Stanija da neće da blati i vređa Marka. Kako se onda "zove" ova Stanijina priča ako nije blaćenje? Draga mi je Stanija ali ove izjave o Marku ne priliče njenim godinama i ne uklapaju se u ono kakvom ona želi da se predstavi. Ovakav način komentarisanja veze kojq je završena pre 8 meseci više mi priliči pubertetlijama. Čak i mala Milica sa više dostojanstva priča o svojoj ljubavi sa Mensurom (iako je on nju ostavio) i o njemu priča sa poštovanjem i kaže da je bilo lepo dok je trajalo. Tako se to radi, sa dostojanstvom.Ljubav treba uvek da ostane intima dvoje ljudi.