OZVANIČILI NOVU VEZU! Fudbaler smuvao MLADU PEVAČICU, procurile fotke sa plaže: Vreli kadrovi oduzimaju daj!

Autor:

Zadruga

10.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko ozvaničila je vezu sa fudbalerom Urošeć Račićem!

OZVANIČILI NOVU VEZU! Fudbaler smuvao MLADU PEVAČICU, procurile fotke sa plaže: Vreli kadrovi oduzimaju daj!

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica Ema Radujko na svom Instagramu potvrdila je vezu sa fudbalerom Urošem Račićem. Iako se dosta spekulisalo o njihovoj romansi, njih dvoje se do sada nisu oglašavali na tu temu, sve dok nekadašnja influenserka nije objavila zajedničke trenutke sa mora. 

Ema se na društvenim mrežama pohvalila romansom sa fudbalerom, sa kojim je otišla u Španiju, pa podelila nekoliko ljubavnih fotografija sa plaže na kojima su prisni.

 

- Momenti - navela je Ema na svom profilu.

Podsetimo, još letos se saznalo za ljubavnu romansu mlade pevačice Eme Radujko i fudbalera Uroša Račića, te se tada izvor blizak njima oglasio i potvrdio ove navode, a sada je i ova atraktivna plavuša fotografija ozvaničila njihovu vezu. 

Republika

Foto: Instagram.com/emaradujko

Ema Radujko Instagram

 

- Uroš i Ema su u vezi nekoliko meseci. Smuvali su se pre njenog punoletstva. U početku nikome nisu pričali o tome. Kako sam ja čuo, Uroš nije hteo da se provlače po novinama jer su nju u poslednje vreme pratili samo skandali. Ona je radila tokom leta, a on je otišao na more u Crnu Goru, odakle je pratio njene nastupe. Kad je završila s poslednjom tezgom u Budvi, Ema je spakovala kofere i otišla u Španiju. I sada je u Valensiji kod Uroša, uživaju - ispričao je izvor za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading