GOLA Viktorija Mitrović ko od majke rođena: Osmakčićeva mala pokazala DŽINOVSKE SILIKONE u kadi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Mitrović pokazala gole silikone u gadi!

GOLA Viktorija Mitrović ko od majke rođena: Osmakčićeva mala pokazala DŽINOVSKE SILIKONE u kadi! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović je već na samom startu rijalitija, pobrala sve simpatije publike, ali svojim ponašanjem, i turbulentnom vezom sa Markom Osmakčićem, nažalost navukla je gnev naroda na sebe zbog ponašanja tokom te romansa. 

Međutim, Viktoriju nikada nisu zanimali tuđi komentari, naročito nakon što se ponovo pomirila sa Osmakčićem i ispunila svoj život onim što je započela još u rijalitiju ,,Zadruga 5". 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

 

Ovoga puta, kontroverzna zadrugarka otišla je korak dalje kada je objavila nekoliko fotki, gde potpuno naga pozira u kadi, a jednom rukom pridržava grudi.

 

 

Podsetmo, nekadašnji zadrugari Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić su, na iznenađenje mnogih, nedavno obnovili romansu, a po svemu sudeći, za razliku od perioda boravka na imanju u Šimanovcima, ovog puta se sjajno se slažu.

Dosta se spekulisalo da li je Viki ponovo trudna sa Osmakčićem, o čemu je portal Republika prvi pisao, te su se oboje oglasili i reagovali na srećne vesti. Međutim, na kraju se ispostavilo da je uzbuna bila lažna, te da Mitrovićka ipak nije ostala u drugom stanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading