Anita Stanojlović pre Zadruge se suočila sa VELIKIM BOLOM: Zadrugarka progovorila o TEŠKOM PERIODU, pojavio se snimak intimnog odnosa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.10.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović ispričala je da ju je bivši dečko prevario.

Anita Stanojlović pre Zadruge se suočila sa VELIKIM BOLOM: Zadrugarka progovorila o TEŠKOM PERIODU, pojavio se snimak intimnog odnosa! (VIDEO)

Foto: printscreen tv pink

Zadrugari su sedeli na kauču, te je tom prilikom Anita Stanojlović sa cimerima podelila kako je uhvatila bivšeg dečka da je vara. Kako je ispričala, njoj je u svemu pomogla sestra, koja joj je poslala sliku da joj se bivši nalazi na bazenu, što je nju nateralo da upali lokaciju na telefonu, te ga je pratila. 

Republika

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović Zadruga 6

 

- Sa tim dečkom sam se upoznala na svadbi moje sestre. Smuvali smo se posle nedelju dana, hteo je nešto ozbiljno. Upalila sam mu lokaciju i pratila ga. Meni sestra pošalje sliku da je na bazenu sa nekom, on se šokirao kad me je video. Ja pozovem njegovog druga da me vozi kod njega na imanje - priča Anita i nastavlja:

- Noću ti kučići lutaju po dvorištu, ja ušla unutra, ono kuče je moglo da me pojede. Nađem se sa njegovim drugom u Beogradu, zove on njega, ovaj ne sme da se javi. Posle par poruka mu ovaj šalje: "Javi se da vidiš se*s uživo", pa mu je poslao snimak kako je*e drugu devojku. Da, uhvatila sam dečka kako me prevario - ispričala je zadrugarka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović o bivšem dečku priča

 

Podsetimo, za portal Republika oglasila se Anitina majka, koja je ispričala sve o ćerkinom bivšem dečku, sa kojim ima dvogodišnje dete. Detaljnije šta je rekla zadrugarkina majka pročitajte u tekstu

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

09.10.2022 14:27

Nebitna…