ISPLIVALA PREPISKA! Kristijan bivšem zadrugaru uputio GNUSNE PRETNJE, Zverka otkrio da li je podneo PRIJAVU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš portal došao je do prepiske u kojoj Kristijan upućuje najgnusnije uvrede Zverki.

ISPLIVALA PREPISKA! Kristijan bivšem zadrugaru uputio GNUSNE PRETNJE, Zverka otkrio da li je podneo PRIJAVU! (FOTO)

Foto: printscreen tv pink

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka za Republiku otkrio je sve o prepisci sa Kristijanom Golubovićem, bivšim robijašem, koji je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija ,,Zadruga 6" zbog fizičkog nasrtaja na Uroša Ćertića, zajedno sa Emilom Kamenovim.

Naime, naš portal došao je do prepiske u kojoj Kristijan upućuje najgnusnije uvrede Zverki, te mu preti da se neće provesti dobro, ukoliko bude nastavio da ga spominje u javnosti.

 

 

- Nema sine robija, za takve kao što si ti, tobom se bave slični tebi, dok tata jede rakove i školjkice - glasila je jedna od poruka, a potom sledi i nastavak:

- Pi**ice, opet jedeš go*na? Ti se nećeš smiriti dok ti se ne u*erem u život majmune. E, go*ance malo, šmeker degenerik. Dođi šmekeru da snimamo crtani, da ti se cela nacija smeje.

Tim povodom kontaktirali smo Zverku, koji tvrdi da se nije uplašio ovih pretnji, te da je Kristijan poznat kao ,,kriminalac na baterije".

 

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Bogunović Zverka

 

- Ma smešna priča, ljubi te brat. Kakav Kristijan, to je onaj Kiki bombona, Kiki na baterije, on je poznat samo kao kriminalac na baterije, ništa drugo. Kristijan mi je pretio, ali kad sam mu rekao da dođe kod mene u kraj, tu sam, kad god bude hteo, ništa posle toga mi nije odgovorio, smešna stvar. Ku*či se po rijalitiju i zamajava narod da je on neki opasan robijaš, mislim, na spavanju bih ga udavio, pa makar opet posle morao da idem u zatvor.

- Prišao bih mu, odvalio bih da sa nečim! Ko se još boji ovih pretnji Pere Detlića? Nisam prijavio policiji, jer ja njega ne smatram za ozbiljnim, koji još kriminalac ulazi u rijaliti i od sebe pravi sprdnju nacije, oblači se u ženu, šminka se i navlači gaće skroz u dupe, kao tange, da pokaže bulju i umeće. Smejurija prava!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading