SVAKA REČ JE SUVIŠNA! Šopićka se ŽESTOKO izblamirala u izlasku, o neobičnoj fotografiji BRUJI INTERNET: Ovo je NEMOGUĆE, kakav BLAM!

Autor:

Zadruga

08.10.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka nije ni slutila kakvu će pometnju na društvenim mrežama napraviti njena fotografija iz noćnog provoda.

SVAKA REČ JE SUVIŠNA! Šopićka se ŽESTOKO izblamirala u izlasku, o neobičnoj fotografiji BRUJI INTERNET: Ovo je NEMOGUĆE, kakav BLAM!

Foto: instagram

Ivana Šopić Filip Car

Bivša zadrugarka i voditeljka ''Zadruge 6'' Ivana Šopić više puta imala ispade na Instagramu, kako u vidu obrada pojedinih fotografija, tako i brojnih lapsusa, a ovog putapažnju korisnika društvenih mreža privukla je njena fotografija iz izlaska.

Naime, tviteraši su podelili fotku na kojoj se vidi da joj je ispod providnog korseta spao samolepljivi silikonski brushalter, a ovaj neobičan detalj svima je zapao za oko.

 

Foto: instagram

 

 

 Voditeljka očigledno to nije osetila, a ni pogledala fotku pre nego što je je Filip Car objavio na Instagramu.

Fotografija se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, a komentari ne prestaju da se nižu.

- "Svaka reč je suvišna", "Pali samolepljivi silikoni", "Ovo nije moguće, ja ne verujem", " Pozajmila s*se od Dalile", samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading