Jovana sa porodicama zadrugara: Marinkovićeva verenica progovorila o MILJANI KULIĆ! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

07.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi "Jovana sa porodicama zadrugara", ugostili smo verenicu Ivana Marinkovića, Jelenu Ilić!

U novoj epizodi emisije "Jovana s porodicama zadrugara" verenica učesnika "Zadruge 6" Ivana Marinkovića Jelena Ilić progovorila je o aktuelnim temama i sukobu s porodicom Kulić. Ona kaže da joj ni najmanje neće smetati ako se Miljana Kulić nađe s njenim verenikom, s kojim ima sina Željka, u Beloj kući jer im ona ništa ne može.

Foto: Republika TV

Jelena Ilić verenica Ivana Marinkovića

 

- Pretpostavljam da će Miljana ući u rijaliti, kao i svake sezone. Ne strepim od njenog ulaska niti se plašim. Miljana nije jaka psihički, zato se tako i ponaša. I tako je na prvu skočila na Ivana kad je ušla kao gost. Ja bih na njenom mestu pokazala neko dostojanstvo. Ponela bih se malo drugačije... Ipak, ona je ona, a ja sam ja - istakla je Jelena.

 

Novu emisiju "Jovana sa porodicama zadrugara" možete pogledati premijerno večeras od 21 čas na portalu Republika.rs. A ako još niste, zapratite i naš Jutjub kanal Republika TV, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video-sadržaj.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading