NIJE JE SRAMOTA ŠTO NE ZNA KO JE ZELENSKI! Maja Marinković otkrila da joj se SVIĐA Putin, pa hit izjavom izazvala ŠOK!

Autor:

Zadruga

07.10.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

O njenim izjavama ne prestaju da bruje mreže!

NIJE JE SRAMOTA ŠTO NE ZNA KO JE ZELENSKI! Maja Marinković otkrila da joj se SVIĐA Putin, pa hit izjavom izazvala ŠOK!

Foto: Tanug/AP, ST/N. Mutić

Maja Marinković poznata je po tome da često izjavama šokira javnost, a tako je bilo i ovog puta kada je odlučila da proovori o predsenicima Rusije i Ukrajine!

Naime, Maja je sada izjavila da joj se dopada predsednik Rusije Vladimir Putin i dodala da je "odličan frajer", dok za predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, kako kaže, nikada nije čula!

 

Foto: Printscreen tv pink

Maja Marinković

 

- Zna se ko je najmoćniji političar na svetu! To je Vladimir Putin. Jeste stariji čovek, ali odlično se drži i dobro izgleda. Privlačan mi je jer je moćan. Najbolji je frajer od svih svetski poznatih lidera - kaže Maja, koja na pitanje šta misli o predsedniku Ukrajine odgovara:

- Ko je to?! Ne znam kako se zove predsednik Ukrajine, niti znam kako izgleda. Koga briga za njega?! Taj čovek nikoga ne interesuje. Nije me sramota što ne znam ko je taj lik, jer je bitnije da znam ko je Putin! Ako mi se neko bude smejao zbog ovoga, nek se smeje! - izjavila je Maja, piše Informer.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Učesnica "Zadruge 6" svesna je da su društvene mreže pune snimaka njenih odvala:

- Možda nisam obrazovana, ali sam inteligentna. Ima mnogo školovanih ljudi koji ne znaju da izgovore prosto proširenu rečenicu. Kad ja pričam, svi ćute i slušaju! Svakom mogu da zapušim usta. Zato me i zovu u rijaliti i daju mi dobar honorar. Skupa sam roba.

Ona dodaje da već neko vreme radi na sebi, ali da joj ne ide od ruke!

- Svakodnevno čitam knjige o samopomoći, ali meni nema pomoći! Luda sam, šta da radim. Poslednja knjiga koju sam pročitala je "Grabljivica" Simonide Milojković. Roman je o devojci Violeti, koja je uživala u životu i probala svašta. Radila stvari koje ne podržavam! Menjala je frajere, a ja to ne radim - priča Marinkovićeva.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading