BIVŠI MOMCI MAJE MARINKOVIĆ SU INDIJANCI: Tijana Ajfon brutalno o starleti iz Zadruge, pa je pohvalila: "ONA JE GOSPOĐETINA"

Autor:

Zadruga

06.10.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon oglasila se i prokomentarisala njenu drugaricu Maju Marinković i njen odnos sa Markom Markovićem!

BIVŠI MOMCI MAJE MARINKOVIĆ SU INDIJANCI: Tijana Ajfon brutalno o starleti iz Zadruge, pa je pohvalila: "ONA JE GOSPOĐETINA"

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

Starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon prokomentarisala je njenu drugaricu Maju Marinković i aktuelna dešavanja u rijalitiju ,,Zadruga 6". Maja je podigla veliku prašinu zbog njenog odnosa sa Markom Markovićem, ali i zbog rasprava sa pojedinim zadrugarkama, za koje kaže da su ljubomorne na njen izgled. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marko Marković i Maja Marinković najnovije

 

- Prvo da kažem da mi nedostaje i da deset puta dnevno krenem da je pozovem i onda se setim gde je. Maja je ove sezone pokazala šta znaci ponašanje jedne gospođetine! Preponosna sam i ima moju podršku - započinje Tijana na samom početku razgovora za Pink.rs.

Kako je Maja uplovila u ljubavni odnos sa Markom Markovićem, pitali smo Tijanu kako ona gleda njihov odnos, te da li zgodnog Crnogorca primaju za "zeta".

- Što se tiče njene veze sa Markom, što da ne?! Lep dečko, pametan, pažljiv... Nije Indijanac kao prethodni njeni izbori. Ne mislim da je ušla namerno u taj odnos, jer ona je ipak Maja, nema kome da bilo šta da pokazuje, ona šta poželi - može da ima. Ona radi kako hoće.

Republika

Foto: Printscreen tv pink

Marko Marković i Maja Marinković Zadruga 6

 

- Što se tiče druženja nje i Zvezdana, ne vidim ništa loše, pa ona ima drugove i napolju. Zvezdan je toliko fin i kulturan i smatram da sa takvima treba da se druži i provodi vreme. On nije njen tip i previše je miran za nju. Mislim da tu nema ničeg više od prijateljstva - ističe Maksimovićeva, pa se osvrnula i na Majin rat Aleksandrom Nikolić:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Aleksandra NIkolić svađa

 

- Joj, to sa Aleks, te svađe... Ne volim to! Ali mislim da dosta uticaja na Aleks ima Dejan, on utiče loše na nju… Da nije njega, tih svađa ne bi bilo. Sa Takijem se čujem svaki dan, mnogo ga poštujem i cenim, i svi smo preponosi na Maju - kaže Ajfonka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading